Bhr-9 Merhaba arkadaşlar 37+3 deyim bebeğimin kilosu 3.850 acaba iri bebekle normal doğum yapan var mı
Omerhatice Bhr-9 en küçük kardeşim 12 yaşında ve 4.450 kg ve norml dogum olmuştu ca nm ☺ kesi atilabiliyor yada yırtılma oluyor Yada hiç zorlamiyor doktor direk sezeryan diyor 🥰
Bebek1_ Bhr-9 genelde çatı muayenesi yapıldıktan sonra çatı genişliği ve bebek kilosu ortusturulup karar veriliyor doktorunuz bakalım ne diyor 🤷♀️ama iri bebek de normal doğum hem daha zor oluyormuş hemde riskli oluyormuş 🤷♀️
Zehraaa98 Bhr-9 36 da ya da 35 de hatırlıyor musunuz kılosunu valla benımde 35de 3 kılo dedi doktor 10 ama cagı muayenesı yaptı 5 kıloyı rahatla kaldırırı dedı 😁bende sezeryan ıstıyordum kafasıda 3 hafta önde bı üzüldüm
Bhr-9 suscarparimm aslında hiç dikkat etmedim sadece hamileliğim başında tereyağı çok yedim şimdide az yemeye çalışıyorum sanırım genetik eşim 5 kilo doğmuş
Bhr-9 Omerhatice bu yüzden devlete gidiyorum onlar biraz daha normal doğum yanlısı oluyo 🙏🏻 Özeller direk sezaryan diyo şuan😓 buarada maşAllah kaç kiloyla doğum yapmıştı anne
Omerhatice Bhr-9 kac kiloyla derken hani annemin kendi kilosumu canim? Eğer onu diyorsan o zaman yanlış hatırlamıyorsam 90 kusurdu kendisi ☺
Bhr-9 Omerhatice evet canım anneni merak ettim 🙏🏻 ben zayıf hamile kaldım 48le acaba bebek kilolu olduğu için bünyem kaldırırmı dıe kafama takılıyo
Omerhatice Bhr-9 Allah büyüktür canim merak etme ama bence bi sorun olmaz gibi geliyorda bilemiyorum tabi sen baya zayifmissin Benim esimin kardeşi var sakaryada gorusmeyizde arada konuşuyoruz telefonla onun bebegidd 4.350 kg mis devlette özelde sezeryan demiş oda sezetyan olmuş.. ama 4 kilonun üstünde diye.. seninki 4 u geçmemis ama bir iki hafta var daha tabi gevme ihtimali var hayırlısı olsun artk 🥰
Bhr-9 Omerhatice 3 hafta daha durursa geçeçk gibi duruyor😅 ama hayırlısı olsun artık hangisi sağlıklı olacaksa o olsun 🙏🏻😊
maviscik77 Aslında doğar da zorlanırsınız , bide bazı doktorların işine gelmiyor uğraşmak , sezeryana alıyorlar direk
Bhr-9 Bebek1_ devlete gittiğim için çatı muayenesi sancım olduğu zaman bakılacakmış bide sıvı fazlalığım var
Bhr-9 Zehraaa98 Zehraaa98 sanırım 3.200 falandı çatı muayenesi erken yapılmış sizin ben sordum sezaryana ne zaman karar veriliyor diye sancın başladığında belli olur o dedi 😅 buarada maşAllah kayınvalidenize 😊