1453_a Hamilelikte troidim fazla çalışıyor ilac kullanmaya başladım ama hala fazla çalışıyor kolesterolüm bir miktar artmış bebeğe zarar vermesinden korkuyorum😞 13+4 teyim
butterfly_ 1453_a doktorla görüşmelisin ilaç veriyor sonra düzene giriyor bende kullanıyorum benimde yüksekti normale döndü ama ilaca devam ediyorum
Bezelye_2 1453_a geçmiş olsun ilacı çok dikkatli aksatmadan kullanmanız lazım benimki hep sınırda olur ilaçla normale dönüyor bebeğimde gayet sağlıklı doğdu. RABBİM sizinde sağsağlim kavuşmak nasip olsun
Leylaakcay @1453_a benim de troid im yüksek çıkmış bugun sonuçlar için gittim ayın 28 inde gidince göster doktora dedi 😔 inşallah bişey olmaz
butterfly_ Leylaakcay doktor un dediğini uygula onlar bilir ben bi hafta ilaç kullanmadım tekrar yükselmiş ilaç kullanımı çok önemli sende doktorunun dediklerini yap mutlaka 😊
sanslibiranne Benim 3.08 di en son gittiğim de, 2 hafta sonra kontrolüm var. İlaçları düzenli içmek ve mg ayarlamak çok önemli. Bu konu da doktor seçimi de çok önemli. Kimi doktor tiroidi çok önemsemiyor bile.
Leylaakcay @butterfly_ tiroid için ayın 28 inde gitceğim ilaç verirse onun için düzenli olarak kullanacağım teşekkür ederim
butterfly_ Leylaakcay kesinlikle ihmal etmeyin doktor bana çok kızdı tahlil yaptık hemen yükselmiş üzülmeyin ilaçla düzelir 😊
1453_a butterfly_ ilac kullanımızın nasıldı günde kaç kere aldınız ben duzenlı kullanmadım günde iki kereydi 10 oconde tekrar yüksek çıktı degerler
1453_a Ben ilaç aldım ama çok duzenlı kullanmadım 10 gün sonra tekrar test yaptığımda yıne yüksek çıktı :( hangi doktorlara gidiyorsunuz ? Bebeğe zararı olacak diye de korkuyorum bu ilaçların