Seydacann Selam kızlar dün kontrole gittiğimde doktor bebeğin başının rahme indigini söyledi. Ağır iş mi yaptın yoruldunmu dedi. 10gun rapor verdi. Bu durumu yaşayan varmı normale döner değilmi? Başına gelen varsa yorum istiyorum lütfen kafama çok takıyorum
Mutiess Seydacann bol bol dinlenmeniz lazım bazı bebekler dönmüyor 24 hafta da çatıma yerleşti şuan 37 haftalığız hiç dönmedi hep baş aşağı pozisyonunda çatımda yerleşik bir şekilde.
Mutiess Seydacann 24. Hafta da olması benimde kaybetmeyeceğim anlamına gelmezdi. Rahim ölçümü yapılıyor. Yapılmadı mı?
Mutiess Seydacann doktor rahim ölçümü yapıyor eğer açılma ve kısalma gibi bir sorun yoksa herhangi bir şey olmuyor Allah’ın izniyle. Bol bol dinlenmek gerekiyor başka hiçbir çaresi yok🙏🏻
Dmtkblt Aynı haftalarda bana da öyle dedi dinlendim zamanla yukarı çıktı üzülmeyin bu haftalar normal ama yine dikkat edin yorulamamaya bakin ben nerdeyse bı ay hiç bişi yapmadan yattım şuan 31 haftaligim şükür
Redpepper Rahim ölçüldümü? Şuan ben de 22. Haftamdayım rahmimde kısalık görüldü progestana başladım ve yatıyorum, istirahat edin ve dua edin, başka yapacak birşey olmuyor