Gzgnx Merhaba 23 haftadayım dün ağrım oldu ve doktor erken doğumdan şüphelendi ilerleyen haftalarda iğne yaparız belki dedi. Bugun nst de 84 yazdı, nstde çokan bu 84 normal mi sizce lütfen yazar mısınız
Seranad Gzgnx benim de aynısı oldu bi ağrım oldu belki büyüyordur dedim ama gece karnım sertleşti Bebek bi yerde toplandı sabah hemen doktorumu aradım gel bakalım dedi baktı doğum sancısı bu dedi. 3 gün hastanede yattım serumlar ilaçlar hatta doğarsa diye ciğer geliştirici iğne yapıldı ama doğsada yaşamaz biliyoruz o haftalarda çok ağladım ama durdurduk şuan sıkıntım yok 26 haftalık olduk çok şükür.İlaçlara devam tabii. Hiç stres yapma olur mu rahat. Ağla içinden geldiğinde rahatlarsın. Korkularnı çok iyi anlıyorum. Şimdi hep yatıyorum bi yemek ve tuvalet için kalkıyorum.
Gzgnx zeynepduha zeynepduha çok teşekkürler size ne yapmışlardı acaba. Kendi doktorum dün ilaç fitil verdi bu gittiğim doktor ultrasonla baktı rahim uzunluğun normal dedi tekrar nst ile bakınca hiç çıkmadı sancı
zeynepduha Gzgnx benim sancım çok fazla çıkıyordu nst de ama hissetmiyordum doktorum iğne ve serumlarla sancıları durdurmuştu her ihtimale karşı bebeğime ciğer geliştirici iğne de yapılmıştı siz de sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize
Gzgnx zeynepduha çok teşekkürler amin hepimiz inşallah. Kaç çıkıyordu acaba, kaçıncı haftadasınız şuan acaba
Gzgnx Seranad çok teşekkürler hissettiklerinizi hissediyorum aynen. Ne kötü bi korku inşallah bir şey olmaz. Hepimiz zamanında sağlıkla kucagımıza alalım inşallah çok teşekkürler
Gzgnx Seranad acaba doktorunuz mu hep yatmanızı önerdi bana iki doktorda hiç kalkma vs demedi. Ben dikkat ediyorum tabi ama işe gidedeğim acaba gitmesem mi bilemedim
Seranad Gzgnx evet evet doktorum önerdi. Kanamalar olduğunda ilk evin içinde yürü sadece dedi sonra 23 haftalıkken sancım olduğunda yatıcaksın hep dedi şimdi de öyle hep yatıyorum annemlerde kalıyorum. İşe gidiyodum bende önermedi işe gitmemi şimdi 2 aylık heyet raporu verdi. Önceki raporlarımda hep 1 aylık heyet raporuydu.
Gzgnx Seranad çok geçmiş olsun ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah 🤲 Allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin