Ozgeulnc Birbebisgelio hamileçarşım dan aldım be memnun kaldım günü gelince de sağlıkla inşallah giyeceğim birde oraya bak bakalım ☺️
Duruveannesi Birbebisgelio canım LCW den aldım ve ürünlerin kumaşları o kadar güzel geldiki ve daha uygun fiyatları
0114 Birbebisgelio onlinecamasir.com dan aldim canim bende zaten hep ayni urunler satiliyor kumasi cok guzledi kalipte geniadi dar degildi
Karakurt Ben aldım canım güzel ama bedenler büyük baya ona göre al ben l aldım xl gibi geldi bedeni hamileyken tam oluyorda Doğum uapınca emanet gibi duruyor göbiş gittiği için
svmeybgl Karakurt bende düşünüyorum acaba L beden almışsınız . Kilo ve boyunuzu yazarsanız bende kendimi ona göre ayarlarım
Cansu2018 Bende aldim canim kumasi falan cok guzel ama bedenine dikkat et. İki tane aldim biri tam istedigim bedende digeri daha bol kalip farkliligi var sanirim
tco Cansu2018 kac kiloydunuz hangi bedeni aldiniz bende siparis verecemde bedeninden emin olamadigim icin veremedim
Hildambxl Bende almak ısıyotum uzun gecelık sabahlık kalıpları buyukmu ben xxl gıyorum xl alsam olurmu