Haticecakirr N’aptınız kızlar nasılsınız durumlarınız nasıl 2. Trimester nasıl geçiyor kaçar kilo aldık 😂
Babybe Haticecakirr 22.haftadayız. Bel ağrısı gece uyurken sola yatınca sol sağa yatınca sağ taraf ağrısı yaşıyorum. Öyle çok şiddetli hareketlerde yok ara da bi damar atması gibi hissediyorum
kdrr38 çok hareketli geçiyor maşallah gece gündüz durmuyor😁22+4 haftalığız 7 kilo aldım siz kaç kilo aldınız
Haticecakirr kdrr38 bulantılardan vermiştim şimdi 1.5 kilo almışım 😂 heralde doğuma kadar bi 20 alırım 😂
kayaebru9088 Bazen gülme hissi geliyormu sizlerede özellikle geceleri sagli sollu pıt pıt 21. Haftamız bitiyor bugün 🥰 doktorum 20.haftafan sonra hissedersin dedi mutlaka bebeğimin hareketleri çünkü pıt pıt diye bazende gidiklanir gibi gulcegim çıkıyor
Haticecakirr metehaninannesiii aşkım bende yiyemedim bir süre ama heralde bu gidişle bende frenleyemeyeceğim 😂
Haticecakirr metehaninannesiii kuzum bişey sorcam ya kullanıcı adı nasıl değiştircez burda biliyor musun ?
metehaninannesiii Haticecakirr kuzum moderatorler degistiyor onu mail atman lazımmış öyle demişlerdi bana
Haticecakirr Babybe hareketler zaten bu haftalarda düzensiz oluyor benim ki de düzensiz ama o ağrılar neden oluyor bilemedim canım 🤷♀️