damlaaltinay minikprensesimbenim evet alırım, ben hastane geceliğini ikinci el aldım, giymediğim için gecelik kıyamadım 350 TL vermeye 🤷♀️
Deletedmom23234 minikprensesimbenim Bilmiyorum ben hiç ikinci el alışveriş yapmadım. Eşim bir ara ikinci el bir eşya aldı ve virüs kaptık aldığı Şey elbise değildi ama güvenemiyorum. herkesin kendi görüşü saygı duymak lazım ✨
tinymom minikprensesimbenim tabiki de alırım dezenfekte ettikten sonra ben bi problem görmüyorum uzun süreli kullanmayacağım şeyleri ikinci el almayı düşünüyorum 🤗
Elfelf475 minikprensesimbenim ben maddi sıkıntım olmadığı halde alıyorum cunku neden israf edeyim kıyafet aldım, beşik aldım, oyuncak aldım şimdi puset alacağım ikinci el cunku covid yüzünden kullanmayan insan çok temiz ürün bulmak çok kolay oluyor
Mrve2424 minikprensesimbenim alırdım tabi bi kez kullanacagim seye o kadar para vermem. Vala hayat cok pahali daha iğne bile alamadim. 2.ci el bulsam azdan coktan alirdim.
Gulsenyilmaz minikprensesimbenim 250 liraya aldım iki üç ay kullanmis daha önceki kullananlar cok temiz bir beşik oldugu icin kacirmak istemedim
Gulsenyilmaz minikprensesimbenim annem ördü canım onun gibi bir sürü tulum yaptı onlari gördükçe heyecanlanıyorum ☺️☺️
Gulsenyilmaz Dareyn sanırım bende altına bir şeyler koyacağım çünkü süngeri sert geldi ama yüksekliği ayarlanıyor zaten biraz daha havada kalmasını istiyorsanız yanlardan ayarlıyorsunuz
GayeOrhan minikprensesimbenim bende arabayı ikinci el aldım sonucda sokakda kullanilcak bişey ama ne olduğuna bağlı beşik de denk geldi içime sinmedi sıfır aldım mesela ama dolap da ikinci el düşünebilirim bimden aldım beğenmedim pek