Serendipity midekoruyucu zaten lastikli l de alsaniz xl de alsaniz vucudu sariyor buyuk alinca kayma dusme ihtimali yok ben dikis yerlerim rahat etsin diye l aldim iyi ki de oyle almisim siz de nasil rahat ederseniz oyle alin ama onerim bir beden buyuk almaniz
Eski9 midekoruyucu 100 ne giyecek bacım 3 4 xl var mı bunun 🙈🙈😁 dependi çok ovuyorlar bende kararsız kaldım çok yorumları okuyorum
SerifeG94 midekoruyucu Merhaba 9 gün önce normal doğum yaptım özellikle hastenede gecelik ve depend büyük rahatlık sağladı yanlardan yırtılıyor kanama yoğunluğu bir hafta yoğundu ama şimdi normal ped kullanıyorum baya azaldı
Sibelbekler Seydabadecakil kaç paket depend aldınız şuan 1 tane var elimde 10lu yeterli olur mu yoksa 1 paket daha almalimiyim
Mymom_61 midekoruyucu bende iki hafta önce doğum yaptım depend kesinlikle müthiş bir kurtarıcı ve çokta rahat ilk üç gün depend kullandim aşırı rahat ettim kanamam yoğundu çünkü sonra ki günler normal pede gectim şu an aşırı bir kanama yok az da değil o arada seyrediyor:)
Mom5444 Peki kızlar doğumdan önce ağrılı regl geçirenler doğumdan sonraki o kanama regl gibi mi yani ağrılı mı oluyor 😕 benim regl dönemlerim baya bi sancılı geçiyordu o yüzden merak ettim lohusa kanaması adet gibi mi
LimonCocuk Mom5444 öncelikle ben depend’ciyim 🙃 diğer seçenekleri hiç kullanmadım ama depend’den çok memun kaldım.. ilk 4-5 günüm adetten yoğun geçti.. ağrı konusuna gelince benim de adetlerim çok sancılı geçerdi ama lohusa kanamasında akıntı ve ıslaklık dışında bir şey hissetmedim.. hiç sancim olmadı.. hatta doğumdan sonra da bir daha hiç sancılı adetim olmadı 😊
mrsbiyolog midekoruyucu ben migrostan almıştım indirimde idi. 9 alacaksanızda 2 paket alın. Ha ben normal doğum için konuşuyorum tabiki☺️ 2-3 saatte bir değiştirmeniz öneriliyor çünkü
midekoruyucu mrsbiyolog 1 paket alıp ihtiyacım olursa tekrar almayı düşünüyorum belki boyutunda rahat edemem filan 🙈 o yüzden stok yapmiyim diyorum
SerifeG94 midekoruyucu Yani ben gecelik elbise ile rahat ettim direk depend giyip yırtıp çıkartması kolaylık oldu
mrsbiyolog midekoruyucu 79 kg doğuma girdim 160 boyum L iyi oldu M dar gelirmiş. Boyut için size yardımcı olur belki ☺️☺️