Zeycannn Sahilll tüm hazırlıklar tamam bebişimi bekliyorum ama daha doğum pozisyonu bile almamış 37+1 buarada
Zeycannn Sahilll bebek için 3 takım hastane çıkışı 5 li bir set tulum iki battaniye 15 adet yeni doğan bebek bezi ıslak mendil tek kullanımlık alt açmak için bez koydum Kendim için iki pijama takımı biri kalın bir ince 3 çift çorap, bir paket depend, iç çamaşır, hırka, diş fırçası ve macun, tarak ve saçımı bağlamak için toka vs koydum bir de Meryem Ana otu koydum
Omerhatice Sahilll benim bütün alınacaklar bitti hamd olsun son pijama takımım gelecek kargo dağıtımda bugün onu bekliyorum hediyelik olarakda herseyi kendim aldım aksam oturup onu yapicaz eşimle inşallah Allahn izniyle önümüzdeki hafta sonu ayarlicam çantamda birakicam 🤗 bitiyor ☺
Yenianne241 Sahilll 3 tane alt üst bebek takımı koydum çok kusuyorlar diye 1 paket ıslak mendil 10 tane bebek bezi çay kaşığı koydum göğsümü tutmazsa diye emzik koydum 2 battaniye koydum kendime pijama takımı ve bol etek koydum ped koydum garmaston Göğüs ucu kremi koydum terlik ,depend koydum
Sahilll Zeycannn sanırım normal doğum olucak sizin :) meryem ana otununun cok faydasi oluyor diyorlar
ElifAzram Zeycannn bende yurtdışında yaşıyorum herşeyimiz hazır burdaki hastaneler 3 veya 4 yatırıyormuş emzirme eğitimi vs bebeğin kıyafetine bakımına kadar onlar yapıyormuş sadece emzirmeden emzirmeye getiryorlarmış 😅 ama ben yinede herşeyimi hazırladım fazlasıyla..
Hellolo Bende hazırladım kendime 2 alt üst önden düğmeli pijama bir gecelik bebek için 2 10 lu 2 5 Li takım çorap kağıt havlu küçük el havlusu pet bardak çöp poşeti depend bebek bezi 20 adet göğüs pompası benek için emzik küçük biberon ağız mendili ıslak mendil eşarp başım ağrırsa diye Nescafe filan koydum aklıma geldikçe eksikleri de koyuyorum aklımda olanlarda çorap hırka bebek mama kaşığı
Sahilll Hellolo göğüs pompası gerekli mi bilemedim ben alip almamakta kararsızım elektrikliler gereksiz pahalı manuel alsam mi 😑
Hellolo Sahilll ben manuel aldım chicco mun indirimdeydi denk geldi göğüs ucum çıkmazsa diye kullanırım düşündüm birde tutamazsa sağa az da olsa kaşıkla veririm diye ihtimal tabi nolur nolmaz aldım belkide kullanmam hiç 😄
Zeycannn Sahilll şimdilik normal doğum görünüyor devlet hastanesi takipliyim son dakikaya kadar normal doğuma zorluyorlar sanırım çünkü 37+0 ken kontrole gittim doğum şekliyle ilgili konu açılmadı bebeğim kafasını sola ayaklarını da sağa dayamış nasıl doğum pozisyonu alacak ben de merak ediyorum
duygucopelci Bebek için 3 tane 5li takım , 10lu hastane çıkışı , 1 tane müslin bez , 1 tane kalın battaniye , 3 çorap, bir kaç tane ağız mendili. 15 tane bez , ıslak mendil. Kendim için daha henüz hazırlayamadım son 35 🥲😇🥳
Sahilll duygucopelci daha gününüz varmış tabi yinede Allah bilir :) kendinizin eksiklerinidi tamamlarsiniz inşallah
Hellolo Sahilll e bebek Şubat indiriminden 78 liraya almıştım tamamen denk gelmişti şimdi baktım da yüksek fiyatı daha uygun manıellerde var elektrikli ev hanımları için bence gereksiz tabi çalışan anneler için kurtarıcı oluyor elektrikli orası ayrı zamandan tasarruf
SeymaAtes Sahilll 37+5 haftalık olduk her şeyimiz hazır hanımefendiyi bekliyoruz:) bebek için 3 takım 2 battaniye 2 müslin bez, ağız mendili, çorap, pişik kremi, ıslak mendil, temizleme jeli ve pamuğu. Kendim için 2 pijama takımı sabahlık iç çamaşırı depend havlu terlik koydum. Ayrıca kuruyemiş koydum. ❤