Irem_28 Merhaba 13+4 haftalık hamileyim folik asit 12. Haftada bırakılıyor diye bir yazı okudumda ben hala kullanıyorum doktoruma sorayım desem randevum da 11 haziranda ne yapmalıyım sizce bi sıkıntı yaşar mıyım 😔
zehranurr Irem_28 bir işe yaramıyor artık bırakabilirsiniz isterseniz. Benim doktorumda 13 te bıraktırdı
Sermec27 Irem_28 ben 34+1 haftalık hamıleyım hala kullanıyorum ama ben multivitamin kullanıyorum ocean mummy onun içinde var 400 mcg
Dilekcnkn Irem_28 Doktoruna bağlı o canım bazıları doğuma kadar kullanıyor sen o zamana kadar iç birşey olmaz zaten eğer numarası varsa istersen yaz ben tam 12′de gittim doktorum bıraktırmıştı başka ilaca geçtik doktoruna danışmadan birden bırakman bana doğru gelmedi ☺️
milena11 Irem_28 hayır canım bırakmıyorsun kesinlikle folik asit depolanan birşey değil zaten fazlası atılacak vücuttan randevuna gittiğinde doktor sana folik asidi bıraktırıp multivitamine geçirecek onun içinde de folik asit olacak
Zezeeeyyldrm Irem_28 panik yapma kullan doktorunu bekle eğer ulaşamıyosan ki bıraktırıp verilen vitaminlerde yine folik asit var merak etme.
gunesveguney Irem_28 3 aylık olana kadar kullanılır dedi bana doktorum 12+6 da tam 90 gün oluyor o zaman bıraktım Demir hapı ve multivitamine başlattı canım beni ama multivitamin içinde de yine folikasit var zaten
Sblatc Irem_28 ben bi video izlemiştim annesi folik asiti doğuma kadar kullandığı için çocuğun bağırsak sorunları vardı heralde yani bağışıklıpa zarar veriyo. İlk 3 ay yeterli diye biliyorum
Ayum21 Irem_28 Yo hayır hiç bir sıkıntı yasamazsin folik asit hangi ayda olursa olsun bebeğin tüm vitaminlerini karsiliyo zaten siz gene de isterseniz kontrolünüze kadar kullanmaya devam edin doktorunuz sizi ypnlendirecektir