Nurane884 Gulsen4224 tamam canim kalp atisinnanda bilmek oluyor internetde olumusdum kalp atisi 174 10 haftalik erkek olma samsi varmiki ?
Gulsen4224 Nurane884 balım İnan öyle yorumlamıyorum ben bebeklerin kafa kemik yapısına göre yorumluyorum erkek bebek istiyorsun galiba 🙈🥰
Nurane884 Gulsen4224 aslinda farketmez saglikli olsunda esim erkek bebek istiyor onun icin cok isterim erkek olsun
merwemerwe https://resimyukle.io/r/IdClWqt5c7 Merhabalar ,umarım resmi yukleyebilmisimdir 😁 bize de bakar mısınız acaba 😊
Gozde9335 Gulsen4224 teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için ilerleyen haftalarda yine rahatsız edecebilieim sizi😊
Umutlunne Gulsen4224 Gülşen hanimcim bugün kontrole gittim doktor yüzde yetmiş kız dedi ama bu nasıl bı orandır. Siz dün erkek dediniz çok ikilemde kaldım bı dahaki kontrol 1 ay sonra 😔
Gulsen4224 Umutlunne balım bana doktorum %85 kız dedi tuttu ama sen yine emin olmak için bekle değişenler çok oluyor 🌸
Hshsgsvbshd Umutlunne kac haftaliksiniz.suan 10.haftadlya giricez bizde 12.haftada kontrol var belli olurmu acaba