Alii Slm arkadaşlar sezeryan doğumda normalde 38 haftada alıyorlar di şimdi galiba 39 da alıyorlar mış doğrumu bir bilginiz varmı
esraizmirli Alii benim doktorum 40 haftaya kadar bekletti bebeğim kanala girmemişti açılmamda hiç yoktu bir ihtimal açılma olur belki diye ama değişen bişey olmadı sezeryan oldum doktora bağlı yani birde ne kadar anne karnında kalsa o kadar iyi ☺️
Msd26 Alii aynen bende genelde 38 duyardım doktor ilk gebelikte 39u bekleyelim dedi arkadasımın 2.sezeryanı 38.haftaya gün vermiş doktoru
Alii esraizmirli Evet cnm ilk doğumumda bende bekledim 40/5 günlükte doğum yaptım sezeryanla 2 çocuğum 38 haftalıkta doğdu ama şimdide 3 çocuğuma hamileyim 28 haftalık oldum
Alii esraizmirli Benim 38 haftam kurban bayramının 1 gününe geliyor aksilige baksen nsl olucaksa artık
Alii MucizeAnnesii hakkına hayırlısı cnm bnm de 38 haftam kurban bayramının 1 gününe denk geliyor artık öncemi alırlar 1 hafta ertelerlermi bilemedim hayırlısı
esraizmirli Alii nöbetçi doktor çıkartır seni hastaneden o problem değil çünkü tatil 4 gün kalmazsın yani o kadar benimde 23 nisana denk geldi doktorum ben yokum birgün daha buralısın dedi birgün fazladan kaldım yoksa ben ertesi gün çıkardım çünkü gayet iyiydim
Alii MucizeAnnesii İsteğe bağlı değil cnm bnm bildiğim 38 haftada alıyorlar bebeği bazılarından 39 alıyorlar diye duydum ondan merak ettim
Alii esraizmirli Bakalım hayırlısı cnm bazen diyorum ki aman bayramda doğsun bebeğim görüm seveyim diyorum bazende diyorum ki bayramda belki bnm için zor olur diyorum bakalım hakkımıza hayırlısı cnm
esraizmirli Alii sağlıkla gelsinde gerisi önemsiz bayram olsun olmasın farketmez önemli olan sağsalim kavuşman ☺️🤲🏻
MucizeAnnesii Alii 38 39 arası alınıyor da sizin baya varmış kurban bayramına . Şimdiden Doğum şekli belli sanırım ondan sordum