ogrencianne35 Cilekkz-22 33 te gittim 2500 du 1 hafta önde olduğunu söyledi dr 36 da gittim salı günü 1 hafta önde gene 2900
Mdnyldz Saree1 benimde öyleydi ve doktorum iri bir bebek olduğunu söyledi böyle devam ederse sezeryan olabilirsin dedi kilodan dolayi 4 kiloyu geçerse sizin doktorunuzun bebeğinizin kilosu hakkında yorum yaptı mi
prensimibeklerkenn Mdnyldz peki bişey sorucam 16 haftalıkken boyu kilosu nasıldı çok karıştı kafam dr bana haftaya uyumlu dedi etrafımda hamile olanlar küçük buluyo netten bakıncada büyük gibi hiç bişi anlamadım da🤷♀️ varmı böyle bişey sizde de oldu mu😂😂
Saree1 Mdnyldz benim isteğe bağlı sezaryen olacak o yüzden o konu hakkında konuşmadık ama kilosu 36 hafta ile uyumlu bu şekilde kilo almaya devam eder mi bilmiyorum bazen duruyor kilo alımı diyorlar ama durmazsa 4 ü geçecek gibi
Mdnyldz Saree1 anladım benimde yarın randevum iki hafta gecti aradan bakalım yarın kilosu kac çıkacak. Saglikla kavuşun bebeğinize 💐
Sermec27 Cilekkz-22 dün kontroldeydim 34+1 im 2426 gr 48.5 cm olmuş oğlum kılosu haftasıyla uyumlu cıktı kafası ve boyu 2 hafta önde gidiyormuş 🥰
Cilekkz-22 Ben şimdi doktordan geldim doktora bebeğin boyunu sordum bu boy konusu ilk 3 ay doğru sonuç verirmiş sonradan söyleyen olursa inanma doğruluk payı yok dedi