butterfly_ Kızlar şeker yüklemesine tek gidilmemesi gerektiğini burda okudum ama bugün tek gitme durumunda kaldım ve çok pişman oldum . Öncelikle sizden kan alıyorlar sonra gazoz gibi glukoz içiriyorlar 1 saat sonra tekrar kan veriyorsunuz sonra 1 saat geçiyor tekrar kan veriyorsunuz toplam 3 kez yani . Ve aç gidiyorsunuz hiçbişe yiyip içemiyorsunuz . Mide bulantısı kusma gibi etkiler var kusarsanız zaten iptal oluyor yükleme . Bende mide bulantısı oldu ama zor dayandım tansiyonum düştü çok kötü oldum ve korktum da birdaha asla böyle durumlarda tek gitmem hastaneye cidden insan yanında birine ihtiyaç duyuyor size tavsiye tek gitmeyin .
34_21_23 butterfly_ evet bazılarında böyle oluyormuş. Bende kan verdim evim yakın gidebilir miyim dedim hemşire bırakmadı aksi bi durum olabilir burda bekle dedi. Ama çok şükür bende hiç birşey olmadı çok normal geçmişti
Destinaa butterfly_ kesinlikle bugün ben de yaptırdım Allah’tan eşim gelmişti müsaitti yoksa çok zorlanırdım ben 75 mg içtim referans kaç olmalı biliyor musunuz
Umbilik Geçmiş olsun, umarım şu an iyisinizdir. Direkt şeker yüklemesi istedi mi doktorunuz, yoksa bir sıkıntı görüp mü istedi? Benimki 3 tokluğuna 1 açlığına bakacağız dedi hepsi 92-96 bandında çıktığından yükleme yaptırmayacak sanırım.
butterfly_ Umbilik çok teşekkürler iyiyim şimdi. Benim aile hekimi yaptırmalısın dedi rutin şeyler aslında şeker değerimde bi anormallik yoktu bende kendi kadın doğum doktoruma da danışıp öyle yaptırdım internette baktığımda zararlı diyen çok ama doktorlar böyle yaptır dediği için yaptırdım
butterfly_ 34_21_23 Evet herkeste farklılık gösterebiliyor benim zaten tansiyon sorunum da vardı ara ara düşüyordu açlıkta o da etkili oldu sanırım
Umbilik butterfly_ Doktorum benden de isteseydi yaptıracaktım zaten. Sonuçta tatlı ya da çikolata yiyen bir insanım diye düşünmüştüm. Umarım güzel sonuçlar alırsınız.
butterfly_ Umbilik evet doktor isteyince mecbur . Ya ben tatlıya da düşkün değilim ama bakalım sonuç ne çıkacak🤔
GunesMom Haftamda yaptırdım eşimle gittim çok midem bulandı 2 kez kusma ya geldim ama kusmadım.gerçekten yanında biri olması şart tek zor olur.
Ssssss butterfly_ çok doğru ben de baya kötü olmuştum ve iyi ki tek gelmemişim diye düşünmüştüm. Yukarı çıksın diye de yazmak istedim. ❤️