Aycicegim Melekhkn bir buçuk dk da çıkmaya başladı 5dk böyle oldu ama kaset değil ya belki ondan çok net değil bugun kan vermeyi düşünüyorum. Transfer gününüde sayarsam 7.gün oluyor
Melekhkn Aycicegim normalde idrar testinde cok daha sonrasında gözüküo bunda gözüktuyse kanda da ckacaktir insallah
Aycicegim Melekhkn Ay hadi inşallah ya Allah razı olsun sabahtan beri ağlıyorum 🥺 sizin ilk kan değeri kaçtı
Aycicegim Melekhkn çok güzel maşallah sağlıklı ilerlemesini dilerim Allahtan 🤲🏻❤️ 2 hazirand kan tahlili yapın demişlerdi dayanamadım 🙈
Melekhkn Aycicegim valla insan dayanamio ya 🙈 bi kan ver bugun sonucunu yaz mutlaka insallah bebislerin sana sıkı sıkı tutunmustur dualarım seninle canım 😊
Aycicegim Merveca canımmm Allah razı olsun inşallah Rabbım dileyen herkese hayırlı bir şeklide nasip etsin ❤️
Aycicegim Seva_aa ya inşallah hamişizdir kuzum bugun ikinci duşumu alıcam sonra gidicem acile kan vercem bakalım 🥰
Aycicegim Gulce5038 ay nasıl sinir oldum acile gittim bakmadılar pazartesi polikliniğe randevu al dediler yolladılar. Biz görevden dolayı terör bölgesindeyiz Allah buradaki hastanelere düşürmesin terbiye denen birşey yok
Seva_aa Aycicegim nasil insanlar var ya alt tarafi bir kan saka gibi, zaten galiba sali randevun var onumu bekliyiceksin canim?