Eagil Bencede 20 bez koy ben oyle yaptim.sezeryanda 2 gece 3 gün oluyo anca bez artsin ama az olmasin
fatto83 İkinci çocuğum olacak inşallah.. Kıyafetleri, sürgülü buzdolabı poşetleri var onlara tek kiyafetlik koymak çamaşırların karismasini engelliyor. Tavsiye ederim. 2 tulum ve içlerine zibin, sapka,eldiven 2 alt üst takım içlerine zibin, sapka eldiven Çorap iki çift 2 battaniye (penye) 2 muslin battaniye Ağız bezi 10 yedek bez (takımların hepsinin içinde 1 tane bez) Islak mendil Emzik Biberon Araba için puset bel destekli Kendimiz için 2 gecelik takımı (sabahlikli) Emzirme sütyeni, meme kremi Lohusa kilodu Ped (hasta bezi) Çorap Battaniye Kişisel ihtiyaçlarımıza gore alacaklar (tarak,Ruj, roll on vs..)
Merveersoy fatto83 bende bütün kıyafetlerini takım takım keselere koydum hepsinin içinde bezi çorabı mendili var üzerlerine de küçük notlar yazdım ilk giyeceği kıyafet fotoğraf çekilirken giyeceği kıyafet gibi 😊
Merveersoy Kivanclimerve büyük ihtimal süslü terliği bende evde kullanirim😂 bezin sayısını arttırayım o zaman🤗
cigdmpkr Merveersoy Bnce eksiksizz bi canta hazirlamissin canim 😊Kese derken o nasıl bi şey oluyor kıyafet koymak için mi satılıyor acaba
Demir Pamukoglum Benimde öyle,evime hastane araba ile 5 dk lık mesafede birazda ona güvenerekten acil birşey ihtiyacım olursa gider alırlar rahatlığındayım.Ama olmasa bile çok doldurmazdım başlıca gerekli şeyler işimizi görür. Nacizane fikrim tabi.🙂
ErvaYakut Kızlar hİç çok yada gereksiz değil, ilk doğumumda aynı bu liste kadar çanta hazırlamış ve hepsini kullanmıştım. Sezeryan doğum yapıp 1 gece kalıp ertesi sabah eve gelmiştm ama hepsi kullanıldı. Bebek bezlerini bol tutun 😁 20 gün sonra 2. doğumumu yapıcam inşşlh ve yine aynı çantayı hazırladm😉 Allah hepinize sağ sağlim kucağınıza almak nasip etsin😚
Merveersoy cigdmpkr böyle şeffaf keseler oluyor her renkten ben pembesinin büyük boyundan 4-5 tane aldım kıyafetleri ayırarak koydum içine hem güzel görünüyor hemde toplu duruyor 😊
cigdmpkr Merveersoy Ne diye geçiyor canım bebek kıyafeti koymak için mi dicem ilk defa duydum da o yüzden soruyorum k.bkma 😊
Merveersoy cigdmpkr valla ne diye geçiyor tam bilmiyorum büyük boy renkli kese dersen anlarlar sanırım 😊
Merveersoy cigdmpkr instagramin varsa ordan profilime bakabilirsin paylaşmıştım 😊 merveeersoy kullanıcı adim
Sedacengiz Diş fırçasına bi anlam veremiyorum 😂 zaten ne yiyip içeçeksin kebap yanında soğan mı. Cidden tatile gidercesine olmuş o kısmı
aesma Sedacengiz bence şart ya😃😃 ben kebap gibi şeyler yemesemde dişimi fırçalamadan rahat edemiyorum mesela sadece meyve vs yemiş bile olsam 😅 o yüzden mutlaka koyacam bende çantama 😋