bu-relives12 Bebeğin kilo alması için ne yemem lazım kızlar doktorum meyveyi fazlaca tüketmemi önerdi ama başka daha neler yemeliyim
Denizss bu-relives12 Muz kaşar peyniri yumurta Ceviz badem fındık kaju tahin pekmez Kurufasulye mercimek et kıyma Cicibebe de ara ara yerim🥰 Benim rutin beslenmem bu şekilde yani tabi et nadir olsa da😂Şükür bebeğim hep tombik😇Ama tabiki önemli olan sağlıklı olması her bebek bizler nasıl bir değilsek onlar da değil🙏
34_21_23 bu-relives12 meyvenin de fazlası şeker bence dikkat et ben fazla meyve yiyordum kilo artışı oldu doktor meyve çok yiyorsan onada dikkat et demişti.
Wishuponastar Denizss merhaba, kaçıncı haftanızdasınız? bebeğiniz kaç kilo siz kaç kilo aldınız süreçte?
bu-relives12 Bugün 38 haftaya başlıyoruz 2400 kilosu tedirgin ediyor beni doktorum da zayıf deyince korktum
Wishuponastar bu-relives12 siz kaç kilo aldınız peki süreç içinde? Ceviz, fındık, tahin bunlardan yiyin bence hem de çok faydalı.
Gulbaharklc bu-relives12 bizde aynı sorunu yaşıyoruz 37+4 olduk kilomuz 2750 doktor kilosu az dedi normalde her gün muz kasar peyniri ceviz meyve yememe rağmen kilo aldıramıyorum bende anlamadım neden böyle olduğunu
Denizss Wishuponastar Merhaba yarın 36 olucam 35+2de gttim bebeğim 3105 gr 50 cm Bende 55le hamile kaldım 66 kiloyum şuanda Eşimde bende zayıfız bebek önde gidiyordu hep Bilinçli yememiştim bunları ama doktorum yeme düzenine devam et dedi şükür bebeğimin gelişimi çok güzel Rutin bunlarla besleniyorum Hepimizin yavrusu sağlıcakla gelsin🙏🧿
minnoshan Kızlar bizim de 37 haftada bebeğim 2650 dedi doktor önceki gelişine göre az kilo almış dedi aslında her gün yumurta ceviz kaşar peyniri yiyorum gebelik şekerim olduğu için muz yemiyorum bi tek ama peynir ve yumurta ağırlıklı besleniyorum daha ne yapabilirim acaba şimdi 37+4 oldu pzt yine gidicem bakalım
Ftmerdm Benimde 34 haftalık 2000 gr doktorum minyon bir bebek diyor zaten başından beri ama normal herseyi sağlıklı dediği için çok fazla düşünmemeye çalışıyorum
bu-relives12 Ftmerdm Banada kilosundan başka bir sıkıntı yok dedi sadece kilosuna az minyon dedi ama insan yinede az daha alsın diye uğraşıyor