Mevldee Merhaba güzel anneler, 6+5 im. Her sabah beni sarsan bulantım oluyordu ama bu sabah olmadı. Bulantılar her sabah mı olmalı ? Olmayınca Korktum açıkçası.
Aslhn12 Mevldee 😅😅 allahtan daha ne umarsın 😅 her gün düzenli olacak diye bir şey yok canım rahat ol 🌸
Didoudo Mevldee ben bir kere bile bulantı yaşamadım. 31+5 im şu an. Bulantıyla bebeğin sağlığı hakkında bir bağlantı kurmayın bence. İçinizi ferah tutmaya çalışın inşallah herşey yolunda gider bolca dua edin 🥰
defnosunannesi_ Mevldee kız niye korkuyorsun daha sevin rahatım diye 22 hafta oldum hagla bulantidan kıvranıyorum geçmiyor beni mafetti bu sanırım doguncaya kadarda devam edicek
Mevldee Aslhn12 kan pıhtılaşmam var ikinci gebeliğimi kalp durması ile kaybetmiştim bundan korkuyorum sanırımm
Aslhn12 Mevldee ben de düşük geçirdim kan pıhtılaşması yüzünden amaç iğne kullanıyorum 4000 ilk oksapar kullanıyorsan sıkıntı yok benim de öyle bi midem bulanıyor bir gün bulanmıyor. Normal yani
Jewerly Bulanti ve diger belirtilerin aniden kesilmesi normal kabul edilmiyor ama bu bir gunluk bir durum degil birkac gun boyunca hic belirti hissetmezseniz doktora gidin