Yasev Adet gecikmesinden bir gün sonra beta hcg değerim 63. Testi 2 gün sonra tekrarladım 183 çıktı. Yalnız 3 gün sonraki değer 283. Değer katlanmamış. Böyle bir durum yaşayıp sağlıklı bir gebelik geçiren var mi?
alparslanliva Yasev benim ilk 101 çıktı iki gün sonra 250 çıktı dr değerin düşük dedi bana ama 17 haftalık hamileyim
Vldn Yasev canim bekle biraz iki gunde bir kan dgerim artmismi diye merak etme bu isler buraz gizli saklidir Allahim bilir en guzelini bi hafta sonra gidersin tekrar yaptirirsin iki gunde bir gidersen pskolojinde bozulur
MucizemE Yasev ben adetime 3 gün vardı test yaptırdım 44,85 çıktı 3 gün sonra yaptırdım 400 çıktı doktorum normal şuan dedi ama kese gözükmedi yeni gebelik olunca öyle oluyormuş 3 ncü haftama gircem keseye bakacak inşallah sağlıklıdır gebeliğin 🤰🏻🙏🏼
Yasev Emine55 teşekkür ederim cevabınız icin.ama doktorum kesin birşey söylemedi. Bi hafta sonra gel dedi. Beklemek çok zor olacak😔
Yasev alparslanliva Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 😊 3. Değer katlanmasını icin doktor bekleyelim dedi. Biraz korkuyorum açıkçası .
Bernaaa Yasev aslında benim doktorum bu beta hcg artışlarının gerçekten çok önemli dedi çünkü diş gebelik yada düşüklerin olabileceği ihtimali için ama senin verilerin düşük değil doktorun neden öyle dedi anlamadım.benim ikişer gün arayla önce 66 sonra 249 sonra 599 benim yukselisim de böyleydi,sıkma canını Allah kucağına almayı nasip etsin☺☺
Yasev Bernaaa ama senin üçüncüsünde de katlanmış. Benim son değer düşük cikmis. İnşallah dış gebelik değildir teşekkür ederim 😊
Umudum03 Merhaba hanımlar 😇🤗 Dün hamile olduğumu öğrendim . 2 tane hamilelik testi yaptım pozitif çıktı kan testi yaptırdım beta-hCG : 652,90 çıktı kese oluşmuş mudur ?
Umudum03 Umudum03 bugün yine kan testi yaptırdım 1310,01 çıktı iki günde iki katına çıkmış normal gebeyim değil mi ? Dış gebe olmaktan korkuyorum.
Yasev MucizemE İnşallah teşekkür ederim . Sen de keseyi görürsün inşallah gidince. Adetten 1 gün sonra. Bi hafta önce ögrendim
MucizemE Yasev korkma inşallah birşey yoktur gebelik yeni olunca değer öyle oluyormuş ama 2 günde değer yükseliyor
alparslanliva MucizemE sanmıyorum canım 5. Haftada gördük biz doktora bende 3. Hafta diye gittim hiç bilmezken dr bana öyle demişti keseyi göreceğimiz sıra imkansız 3. Haftada kese oluşmaz 5 haftalıksın dedi .
Bernaaa Kızlar beta hcg değeri 5000.00 lerde ultrasonda kese oluşumu görünüyor,o da ortalama 5.hafta içine tekabül ediyor,1 hafta sonrada kalp atışı duyuluyor😚😚benim öyle olmuştu