Hamideekoc Bugün tam 5. Hafta regl bitim tarihime göre. dün gece kanamam oldu çok korktum yerleşme kanaması olabilir mi yaşayan var mı ? 😔
GamzeBaz Hamideekoc kanamanın her türlüsü iyi veya kötü diyemeyiz hastaneye gitmek de fayda var çok geçmiş olsun
Hamideekoc GamzeBaz teşekkür ederim gittim gece ama düşük önlenmesi için progestan hap verdi çok bir açıklama yapmadı ne yazıkki
Kiscimn Hamideekoc daha çok erken, ama 6 hafta yenide doktora git, kese ve kalp ateşi bakar. Ben 11.hafta kanama başladi, gittim doktor’a, plasenta çok aşa demiş kalkmamasi lazim. Turkçem için ozur dilerim pek iyi anlatamam ama umarim anladiniz 🤗
Selen37 Kanama değil de lekelenme oldu 5.haftadan 8e kadar. Kahverengi leke tarzı. Dr dinlen dedi prosestan verdi yattım sürekli ve geçti şükür
Hamideekoc Selen37 ben çalışıyorum normalde bugün gitmedim mecburen ama işimde o anlamda sıkıntılı eczanede çalışıyorum raflara çıkıp yada eğilip kalkıp ilaç alıyorum 🙄 ne yapıcam bilmiyorum
Selen37 Hamideekoc bana doktor çalışıyorsan izin al yat demişti. Bence sende bir süre izin alıp dinlen. Bebeğimiz herşeyden önemli bu dönemde
Hamideekoc Kiscimn anladım canım bende bugünlük izin aldım ama bakalım dün keseyi gördüm 1 hafta sonra tekrar gel dedi kalp atışı için umarım herşey yolunda gider 🤲🏻🙏🏻