Anneolmayolunda- Zezz daha önce bende ağızdan kullandım mideme zararı olmadı ama sersemlik yaptı atar atmaz 10 dk olmadan uyurdum ağızdan çok yan etkilerini hissediyordum
matmazel_1 Anneolmayolunda- ağızdan alınca bende çok yan etkilerini hissetim beni çok sıkıntıya soktu bıraktım çok geçmiş olsun
Anneolmayolunda- Hiraumut canım doktorum hem bu sekilde daha ise yarıyor daha güzel etki ediyor dedi hemde yan etkileri daha az oldu bu şekilde sadece akıntı oluyordu
Anneolmayolunda- matmazel_1 Yaa bilirim bu ilaçla kardes olmuştum resmen eşim mutfağa su almaya gidiyordu dönene kadar ben uyumuş oluyordum aşırı duygusal olmuştum zaten hamilelikte duygusallık var bu ilaç cok daha etkiledi beni herşeye ağlıyordum resmen
Anneolmayolunda- Calisananne25 bende de aynıydı şimdi enfeksiyon için fitil kullanıyorum 3 gün sonra bitince akıntıdan kurtulacağım inşallah darısı başınıza inşallah faydası çok iyi ama bu tarz yan etkileri yoruyor insanı
Calisananne25 Anneolmayolunda- evet aynen öyle faydasını çok gördük çok şükür Bi sıkıntı kalmadı akıntı dışında bi yan etki yaşamadım daha farklı daha ağır yan etkileri de oluyomuş çünkü
Anneolmayolunda- Calisananne25 aman çok şükür Allah bundan geri koymasın hiçbirimizi yeterki bebekler iyi olsun
Anneolmayolunda- imran67kara doktorunuz en doğru olanı bilir kişinin durumuna göre veriyorlardır size öylesi daha uygundur demekki
Syda01 Anneolmayolunda- ben de 15 gündür kullanıyorum bugün kontrolde söyledim normal ondan bise olmaz dedi doktorum
Anneolmayolunda- Syda01 ne güzel kişiden kişiye sartlar değişiyor başka ozelliklerimizi de değerlendirerek yorum yapıyor doktorlar
Ikizdeniz Anneolmayolunda- bende progestani agizdan aliyorum bende de oluyor su gibi ama doktoruma da sormadim enfeksiyon cikti zaten ilac kullandim ama yine de devam ediyor
Anneolmayolunda- Ikizdeniz benim anladığım bu ilaç böyle şeylere sebebiyet verebiliyor demekki şişede geçmiş olsun doktorunuza da bilgisini verin bence