Leylaakcay Haslanmıs yumurtayı nasıl yiyorsunuz 🤦♀️ Ben pul biber dökmeden yiyemiyorum Bi sıkıntı olur mu acaba🤦♀️
milena11 Leylaakcay midene dokunur belki zararı yok valla 27 haftalık gebeyim her gün yedim doğumdan sonra ağzıma sürmem kolay kolay
metehaninannesiii Leylaakcay hiç-bir şey olmaz ye canım bende bazen salata şeklinde yapıyorum bazen bol yeşillikle yiyorum
Arazynp milena11 Leylaakcay pul biberin kokusu bana cok guzel geliyor. Agzim yanmasa kaşık kasik yerdim bende pul biber kimyon tuz katip yiyorum. Bisey olmaz heralde. Sade yumurtayi yiyemem bende.
Leylaakcay @milena11 ben şimdiden bıktım yumurta yiye yiye 18 haftalığım zaten kokusunu da sevmem yumurta nın pul biber le idare ediyorum zar zor 🤦♀️
Leylaakcay @metehaninannesiii yesillik ne tüketiyorsunuz acaba ben zararı olur diye kıvırcık taze soğan dan basska bişey yemiyorum 🤦♀️
metehaninannesiii Leylaakcay dereotu roka yeşil soğan nane marul ne bulursam yiyorum dereotu süt yapıyor mutlaka tuket onu maydonoz da yiyorum ama çok abartmadan
Leylaakcay @metehaninannesiii ay süper ben hepsinden uzak durdum. Bişey olur diye pazara gidince alıcam mutlaka
Selocan59 Leylaakcay yok yok en iyi fayları besinler bunlardır şimdi kahvaltı hazırlıyorum soframda hatta kuzu kuşağı var 😁😁
Leylaakcay @Arazynp ben tatlı pul biber yiyorum acı yesem Dayanamam yanmaktan herhalde iyi cesaretlisiniz😂😂🙈