Burcubalyetis Burcubalyetis bobrekteki genisleme son ayda olmustu oda ilk idrari birikmis ondan oyle gorulmus ilk idrarla gitti hamd olsun kalbindede herangi bi ufurum vs gorulmedi fakat eko cekilcek onlem amacli
Kereminannesiiiiiii Burcubalyetis benimde bebeğimde kalpte parlaklık görüldü onun dışında herşeyi normal ama ben ikili üçlü test yaptırmamıştım. Kalpteki parlaklık geçti mi sizin zamanla
Ebru1208ahmet Kereminannesiiiiiii canım bende 20 hafatada görüldü normal ultrasonda görülmedi cuma günü doğumum var hayırlsı ile
ivmenas Burcubalyetis bobrek icin bize de doktorumuz erkeklerde olur arada onemli bir sey degul demisti. Hatta 28de gensileme var gibi dedi. 32de gecmis bir sey yok dedi.
Ebru1208ahmet Kereminannesiiiiiii evet canım yaptım çok şükü iyi sezeryan doğum yaptım bebeğimin solunum sıkıntısı oldu küvezde kaldı bu gün çıkardım çok şükür sağlıklı şu an yanımda uyuyor
Kereminannesiiiiiii Ebru1208ahmet çok sevindim Rabbim sağlıkla büyümesini de nasip etsin inşallah geçmiş olsun darısı başımıza 🤗
Ebru1208ahmet Kereminannesiiiiiii inşlha canım Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Ssevgii Burcubalyetis Bebeğiniz sağlıcakla doğmuştur inşAllah Aynılarını bana da söylediler de bi sormak istedim …
Ssevgii Alttaki mesajlarınızı yeni gördüm.Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.İnşAllah benim ve bütün annelerin bebekleri sağlıkla,sıhhatle dünyaya gelir.🤲