Pinarnehirbebek Trabzon da yaşıyorum akçaabat ta ama buralı değilim geleli de daha 1 yil oldu hangi doktoru önerirsiniz
BusraUras Pinarnehirbebek medicalpark Nebahat Nuhoğlu’na gidiyorum memnunum. Doğum ücretleride iyi. Öyle uçuk fiyatlar yok. Başka birşeye ihtiyacınız olursa sorabilirsiniz. Bende buralı değilim gelin geldim buraya.
nurokur Ben de Trabzon’lu değilim evlenip yerleştim buraya. Yıldızlı Medical Bakiye Hanım’a gidiyorum. Memnunum ❤️
Pinarnehirbebek nurokur esimde araştırdı o doktoru onermisler baya ilgili bir doktormus sanırım ben de ona gidicem nurokur
Pinarnehirbebek MineLule ben hamile kalmadan önce aynur hanıma kontrole gitmiştim ilgili bı doktordu ama özgür hanımı daha çok ovdukleri için özgür hanımı tercih ettim hayırlısı
MineLule tinymom ben kendim ona gidiyorum. Bir kaç arkadaşımı daha yönlendirdim memnun kaldılar. Doğum yapanlar da var.
Superannis Yıldızlı Medical Park bakiye hanım çok iyi kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili bir doktor
Ahmetefeee Bende Araklı da Gökhan beye gidiyorum ilk bebeğim de dilek hanıma gidiyordum şimdi Gökhan beye