Burcuperi 25 haftalığız sabah çok yanmam oluyor sabah erken kalkıp aç karnına demir hapımı içiyorum ondan diye düşünüyorum hiç mide bulantım olmadı bu zamana kadar çünkü
Zeyneponcel F_nur yarım maden suyu içiyorum bazen, kefirin de iyi geldiği oluyor ama kesin çözüm bence süt😂 elimde süt bardağıyla geziyorum bütün gün
Sisirella F_nur 33. Haftadayım yandığında çok duramazsam renni alıyorum yada ılık süt maden suyu falan içiyorum
idiloska CananDmrkle bana da, salçalı yağlı yemekler, baharat, domates, zeytin, çikolata, kahve. Felaket oluyorum yediğim zaman. Bi de şunu fark ettim keyfim yoksa o gün daha fazla yanıyor
F_nur Mavilio2 İlk 3ay mide bulantisi kusma çektim 3aydan sonrada bulantim kusmam gecti mide yanmam basladi hemde ne zorr normal bir mide yanmasıda degil bildigin iceride kaynak var sanki kaynıyor 😶😶
Nurcan_2021 F_nur 35+2 deyiz hamileliğimin başından beri düzenli olarak kusma ve mide yanması problemim var 32.haftadan sonra doktorum şurup verdi fakat hiçbir faydasını göremiyorum yediğime içtiğime dikkat etmeme bol su tüketmeme yürüyüş yapmama rağmen herhangi bir azalma yok şikayetlerimde. Doktorum tamamen hormonel olduğunu söyledi, hamilelik öncesinde de mide bağırsak rahatsızlığım olduğu için daha şiddetli geçiriyor muşum bu süreci 🥴tamamen kişinin kendi biyolojik yapısıyla alakalı aldığım serumlar dahi etkilemiyor. Masallah sizinde doğum yaklaşmış sağlıcakla kucağıniza almak nasip olsun bir avazda inşallah 😊 kucağna alınca unutursun ne yaşadıysan diyorlar ama hiç zannetmiyorum 😁
F_nur Nurcan_2021 Teşekkür ederim amin inşallah 🤲😊bende hic zannetmiyorum unutacagimi az cektirmedi çünkü 😍😍
defnes_mom F_nur doktorum gaviscon verdi o bazen ise yarıyor bazen yaramıyor. Ballı ılık süt ya da kefir içiyorum ben faydasını da gördüm tavsiye ederim ☺️
Nbnes F_nur 21+2 haftalığım son 1 haftadır mide yanmasından ölüyorum sütte fayda etmiyor :( salı günü dr kontrolüm var bakalım hangi ilacı verir 😪😪
idiloska F_nur edemiyorum, süt salatalık elma bunlar tamam, gaviscon soda filan da ama felaket yanıyor. Sürekli tokum hiç açlık hissetmiyorum. Bebek beslenemiyor diye korkuyorum ya
eliffamine F_nur bol bol yoğurt ye canım ben ilk hamileliğimde çok çekmiş mide yanmasını sürekli ayran içiyordum. demekki evladın baya saçlı olucak .
Merve1966 F_nur bende 34 haftalığım artık mide yanmasından illallah ettim sakız vs çiğniyorum su içiyorum ama nafile özellikle yatınca daha beter oluyor
AltinYildizMom inci_inci migde ilacı olarak ne verdi acaba benimde gastritimde var gaviscon kullanıyorum ama yeterli değil doktoruma danışıcam takviye almam lazım