VeraVrea Çözdüm bu yanma işi yağlı şekerli yiyince oluyor inanın.. bugün pastane açması yedim hop yanıyor cayır cayır boğazım, ondna önce yemedim nir sey yok. Geçen gün hazır bisküvi yedim yine yanıyor cayır cayır normalde bişey yok
Miniikanne Sudeekalay erkek :) ınan sacı cıkıyo falan hurafe bebek buyudukce salgılanan bı hormondan oturu mıde asıdı yuksekıyo ve bu donemde saclarının cıkmaya basladıgı doneme denk gelıyo o yuzden ole sanıyorlar bebek sagda oldumu uzun sure daha rahat edıyosun yanı mıde yanman daha gec oluyo yengemın ve arkadasımım soldaydı bebeklerı 6 aydan sonra ful mıdelerı yandı yanı bebek cunkı mıdeyı yukarı ıtıyo :)
Sudeekalay Miniikanne şuan 16 haftaligim ilginç bir şekilde sırt üstü yatinca soltaraf boş sağ tarafım dolu elimle dokununca hissediyorum hareketleri de 15. Haftada sağda başladı hala sağda devam ediyor bakalım 2 kızım var bu yavrumun cinsiyeti ne olacak merak ediyoruz genelde solda kız sağda erkek diyorlar bende sizin yorumunuzu görünce sorayım dedim mide yanmaları başlamadı şükür insallh da başlamaz kızlarda çok çekmiştim rabbim hepimize kolaylık versin inşallah
Brcozkn VeraVrea hamurişi olmayan, yağsız ve şekersiz bir gıda ile doyabileceğimi düşünmüyoruum maalesef 😅😅😅 (antepliyim)
Gul-42 Sırf mıdem yancak dıye o acıyı cekmemek ıcın ac gezıyorum resmen asırı kotuyum ılık süt ıyı gelmıyor sakızda ıyı gelmedı bır faydası yok yanı baska cozum varmı
Svd Rukiyecylan bana iyi geldi umarım sana da iyi gelir . Herkesin bünyesi farklı yorumları okudum da bazılarına etki de etmeyebiliyor .
Leylakibar F_nur bende mide yanmasi inanilmaz gebeligimin 5 ci haftasindayim hemen hemen 1 ay 10 oldu diyebilirm bu yanma ne zamana kadar surucek acaba
Aylaa55 7 haftalığız ve ben mide kanaması geçirdim iki kere ilaç içsem ağrıyor yanıyor gaz oluyor iki gün önce çocuk gibi oturdum ağladım dayanamadım akşamları çok oluyor bende de şurup var içiyorum nafile etki etmiyor hiç denemediğim bişey kalmadı ama yok yani 🤦🏻♀️
Tugcemre08 Euphoria bana eczacı önerdi ama tadını sevemedim bi şu şurubun. Hapını şeker gibi seven ben 🤦♀️
Aylaa55 Salatalık senedim süt denedim muz denedim gaviscon şurubum var denedim yok yani geçmiyor yatarken bile uykudan uyandırıyor öğütmezler beni hamile yastağı aldım erken daha ama rahatlık diyorlar
Glsn58 F_nur 4. Haftamda başladı 16. Haftaya kadar devam etti sonra biraz duruldu şimdi 31. Haftadayım yine yanıyor ve soğuk süt iciyrm elma ve salatalık yiyorum iyi geliyor
Gul-42 Glsn58 gece denedım burda gordum soguk sütü ıyı geldı sanırım hararetımı aldı yanı gece rahat uyudum sukur
Duruvepersinannesi F_nur 39+1deyim 3 gündür ilac kullanmıyorum bnm de uzun sure devam etti doktorum sabir az kaldi dedi sadece:)
HilCann inci_inci migde koruyucu yasak dedi dr vermedi bana hangisini kullaniyorsun acaba? Felaket migde şikayetim var