esraaakale Merhaba anneler ve anne adayları 🌸 Sizce bebişlerimizin çamaşırlarını yıkamak için en iyi sabun tozu hangisi ? 🥰
metehaninannesiii esraaakale ben duru granüllü beyaz toz sabun aldım evde de beyaz çamaşırlara kullnıyorum gayet memnunum
Celiklibusee esraaakale sabun tozu erimiyor demişlerdi ben de sıvı deterjan aldım o yüzdenn 😊en doğalı sabun tabii ki de
gulin-35 esraaakale duru granul aldım ama makınaya koymadan once ılık suyla erıttım dusuk derecede erımeyebılıyor
miskokulum1 esraaakale duru granül matik sabun kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum 😊 hem mis gibi kokuyor hemde içinde kimyasal hiç Bi katkı yok👍
esraaakale metehaninannesiii bende baktım baya ama kararsız kaldım işte yeni doğacak bebeğim çamaşırlarını hazırlıcam artık karar vermem lazım 🥰
Celiklibusee esraaakale uni baby almıştım sonra içeriği temiz değil dediler ona da halbuki eczacıbaşı güvencesi oldugu için almıştım. Sonra iade edip green clean aldım 😊
gulin-35 esraaakale yok agır kokusu yok zaten bıldıgımız lavanta gıbı kokmuyor dalın yumusatıcıda kullandım cok guzel bebek bebek koktu hafıf bı koku
Celiklibusee sevvaldd bilmem ki sonucta eczacıbası markası yani😂 çok doğalcı anneler var linç yemiştim🥲🥲