Kızlar kiwinin süt sağma makinesi çok fazla merak ediliyordu ben de dahil. Araştırmıştım genel olarak yorumlar iyiydi. Diğer markalara uçuk fiyatlar vermek istemedim. Her ihtimale karşı elimde bulunsun diyerek satın aldım. 5 gün önce sezaryen doğum yaptım .hastanede sütüm hiç gelmedi hemşireler uğraştı ama 1 damla bile yoktu. Eve geldim yine yoktu. İyice kafama takıldı. Biliyordum sezaryen sonrası hemen gelmediğini. Çeşitli çaylar içtim ,süt yapan yemekler yedim. Ama dinlenemiyordum, uykusuzdum. 2 gün peşpeşe sıcak su altında göğüslerime masaj yaptım. Duştan sonra 2 saat uyudum. O bile benim için o kadar iyiydi ki. 3 gün boyunca belki günde yarım saat
1 saat uyumuştum.
Uykudan kalktıktan sonra göğüslerimde dolgunluk,sertlik,acıma hissi oluştu. Bebeğe göğsünü verdim sütü alamadı. Sanırım çok sert olduğundan önce göğüs kanallarını açmam gerekiyordu. Süt sağma makinesinin masaj moduyla birkaç dk masaj yaptım sonra sağma kısmına geçtim inanmadım sarı renk damla damla kolastrum dediğimiz süt gelmeye başladı. İnanılmaz mutlu oldum. İki göğüsten de toplamda 1 yemek kaşığı kadsr gelmiştir. O bile başlangıç için yeterli. Hemen bebeğime çay kaşığı ile verdim. 2-3 saatte bir sağıyorum her geçen gün daha da çoğalıyor. Makinenin 9′a kadar seviyeleri var . Bence almak isteyenler düşünmesin pahalı markalara gerek yok. Kendimi umutsuz vaka olarak görürken bende bile işe yaradı😊