Biranne2meyve Öneriniz var mı memnun kaldığınız hergün burnumuz tıkalı uyanıyoruz nefes alamıyoruz resmen
Fasulyemom Biranne2meyve Dermaa f300 aldık biz. Çalıştırdık gayet iş görüyor henüz düzenli kullanmadık ama bence işimize yarayacaktır. Üstten dolum, içine koku için meyve kabukları ve yağ koyabiliyorsunuz, damlatmıyor.
eserife Biranne2meyve bebek için weewell aldık. Kendim kullanmaya başladım nefes darlığı yaşadığım İçin. Gece uykuya çok daha rahat geçiyorum artık 🙂
Mom789 Weewell markayı öneririm bebek için aldım bende ankara havasi cok kuru diye ama dogmadan ben kullanmaya başladım esimin uykusu rahatladı açıkçası o gece horlayan kaynaklı cok boğazda gıcık yaşıyor kuruluk oluyordu şuan yok
Biranne2meyve Mom789 çok teşekkür ederim bende ilk ona baktım ama insan bilmiyor nasıl çünkü çok kötü valla halimiz uyku haram oldu
Mom789 Biranne2meyve tahmin edebiliyorum bende çok araştırdım ama sağlamlık açısından olumlu yorum açısından tek bu popüler dikkat et oda nemi ölçer al belli seviyede kullan fazla nem yapması da iyi değil diyorlar astim bronşit gibi sıkıntı olabilirmiş
Biranne2meyve Mom789 çok teşekkür ederim valla güzel bir araştırmak lazım kullanacağımız şeyi çok haklısın
eserife Biranne2meyve ebebek indiriminden aldık. Yanlış hatırlamıyorsam 280 civarıydı. Ara ara indirimler oluyor buhar makinelerinde takip ederseniz çok uyguna alırsınız. Modeli WHC740.