Aslic Mls_mls02 dogum oncesi siddetli bi adet sancisi cekiyomussunuz gibi dusunun. Bebek cikarken aci diye bisey asla yok bildiginiz tuvalete cikma hissi aci sifir. Ve dogdugu an butun sanciniz o anda kesiliyor. Aslinda hic korkulacak bisey yok
Havvamu Aslic ayy böyle düşününce okuyun ca cok kolay geliyor ne güzel tarif etmişsiniz çıkıverse öyle kolayca💕💕
Haziraan Havvamu sizin yazınızla baktım daha önceden rastlasaymışım ☹️ Siz Gülten gökkuş tan eğitim alabildiniz mi
Havvamu Haziraan yok henüz egitim almadim belli bir haftada veriliyor ücretli egitim eşli katılıyor isteyen msj atınca bilgi veriyor Gülten hoca..bazen çekiliş yapıyor ucretliden farklı olarak ufak bi ücretsiz eğitim veriyor bekliyorum belki öyle ufakta olsa nasip olursa diye.. ama hikayeleri okumak bile rahatlatiyo ne güzel şekilde doğumlar var diyorsun..💕💕💕
Dilaraa06 Mls_mls02 bebek cikarken ağrı hissetmedim kaygan bisey çıktı gibi hissettim, doğum öncesi de zaten adet sancısının daha şiddetli halini yasiyosun, baski oluyo zaten guzel ıkınırsan hizli ilerliyo, kusura bakma yeni görup yazabildim daha 🙏🏻
150403 Mls_mls02 ben normal doğum yaptım oğlum 8 ayının içinde. Zor ama inanın Rabbim yardım ediyor gerçekten yoksa hiçbir kadın o acıya dayanamaz. Bi de 2. Çocuğu da kimse yapmaz yani rahatlayın yürüyüşlerinizi yapın 35 haftadan sonra günde 3 hurma 1 bardak süt içebilirsiniz
Mymom_61 Mls_mls02 ben son ana kadar hiç düşünmedim nasıl olacağını da doktora bıraktım normal diye gidiyordu ama suni ile başlatinca o sanciyi çekemedim bir saat bile spinal oldum rahat ettim 😬 hiç korkulacak bir şey yok bir şekilde çıkacak o bebek hiç düşünüpte kasmayın kendinizi oluyor bir şekilde yolunu buluyor
Pembe_duslerr Mls_mls02 ilk cocugumu normal dogumla dünyaya getirdim.şu an 2.hamileliğim okadar acı çekmeme ragmen yine normal dogum istiyorum.Dogurmakta gerçekten birşey yok bir anda balık gbi kayıp cıkıyor sadece çekilen o agrılar insanı korkutuyorki biz kadınlar herşeyin üstesinden geliriz.9ay annem ve eşimden hep destek gördn normal yaparsın diye başka insanlar hep gözümü korkuttu hep dua ettim Allahım şunlara inat normal dogurayım diye şükürler olsun.biliyormsnz o agrılar cocuk cıkana kadar cocuk cıktıgı an Allah tarafından bir gram agrınız kalmıyor ben yürüyordum düşünün☺️ Herşeyi zamana bırakın hiç kafanızda büyütmeyin harika bir duygu
Aslic Havvamu inanin oyle normal dogum yapmis biri olarak soyluyorum ilk dogumumdu ve ne yirtigim oldu ne kesim dikissiz bi sekilde gecti . Vucudumuz bunun icin yaratilmis Allah oyle bir yardimci oluyorki inanin bol bol dua edin
Havvamu Aslic insaAllah hayalimiz öyle bi avazda derler ya Rabb’im in izniyle İnsaAllah tüm anneler bi avazda kavussun hepimiz..💞