Öncelikle merhaba bayanlar bende klişe olan giriş cümlesini kullanacak galiba😁doğumum yaklaştıkça doğum hikayemi yazabilecek miyim acaba diye merak eder dururdum ayrıntılı doğum hikayelerini ben çok severdim kiii bende herşeyi en ince ayrıntısına kadar yapıcam şimdi 😉
öncelikle anneler 20-05-2021 tarihi için doktorumla spinal sezeryan olmak için anlaştık.. Sezeryan olma sebebim tamamen normal doğum korkusu😂
Gece 12 den sonra su da dahil hiç bişey yememen gerektiğini söylemişti doktorum ve bende öyle yaptım sabah 8 de girişim yapıldı damar yolu açtılar önlüğümü vs. Giydirdiler veee saat 09-30 da beni almak için hasta bakıcı geldi kızlar ben çok cesaretsiz bi insanımdır ama o ameliyathaneye girerken bana bi cesaret geldi anlatamam😃tabi
içeriye girdik beni tuttu bi ağlama hemşireler çok çok iyilerdi hepsi ellerinden geldiğince beni teselli etmeye çalıştılar sağolsınlar🥰
anestezi uzmanı geldi ve belime bişey sürdü iyice eğilmem gerektiğini söyledi ve inanın açılan damar yolu daha çok canımı yaktı diyebilirim….
Sonra beni hızlıca yatırdılar zaten uyuşmaya başladım sondamı taktı hemşire evet dokunma var ama acı yok tabi ben tırstıpım için hissediyorum açıyor dedi daha doktor gelmedi ki dediler o anda küçük bi baskı hissettim veeee dünya tatlısı oğlumu bana gösterdiler🥲 tabi ben şok çünkü doktorumun geldiğini bile bilmiyordum😂
kızlar 09-30 ameliyathaneye girdim 10 dakika sonra oğlumu vermişler yaklaşık 40 dakika sonra da beni verdiler
Gerçekten ama gerçekten hiç zorluğu yok kızlar benim gibi canı çok tatlı olan biri bile bu acılara dayandıysa sezeryan olacaklar sakın ama sakın korkmayın en şiddetli acınız sobada el yanması gibi bişey😅😅
şümdi cennet kokulum sadece 1 günlük ve yanımda mışıl mışıl uyuyor ben ona baktıkça tüm acılarım siliniyor allahım herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Ben burdan Happy kidse geçiş yapıyorum anneler sorularınız varsa seve seve cevaplarım🥰🙏🏻
1.