Yaprakdokumusever Zhrblt Annem çıkaramamış hastane stresinden öyle olunca eve gitmesine izin vermemişler en son yalan söylemiş çıktı diye 😅 illaki çıkar heraldi
77Ozge77 Zhrblt Gaz çıkarmadan hastaneden çıkarmıyolardı çok yürüdüm ameliyat olduğum gün o gün çıkarmıştım zorla
Gamzecvk52 Zhrblt bundan o kadar korkma en son düşündğğğm şeydi posalı komposto yap kayısıdan yürümeye başlayınca çıkıyor hemen
Zhrblt Yaprakdokumusever yani benimde aklıma gelmiyo değel evde erik var abanırım gidince çıkar yani nedir diye düşünüyorum 😆😆
Dilek58 Yaprakdokumusever benim gibi yaaa 3 gün doğumhanede bekledik olmadı acil sezeryana alındm ilk doğumumda stres korku yalan söyledim çıktım ama bukez yapmıcam öyle çıktıktan sonra evde halketmiştim ama 😆
yelizyeliz Sumus batın içini yani karnı açtıkları için bağırsaklarda fark edilemeyen yırtıklar olabiliyor. Buda gözle görülmesi mümkün değil. Eğer yırtık varsa gaz çıkışınız o delikten kaçtığı için anüsten çıkaramıyorsunuz. Bu açıdan önemli
Zhrblt Sumus erik aç karna yiyince benm büyük abrestle gaz hepsi geliyo 😃😃 hatta derler ya motoru bozarsın çok yersen diye ondan dedim 😀
esraizmirli Zhrblt normal gaz hemen çıkıyor ama büyük abdest insanı zorluyor eğer büyük abdeste çıkamazsan lavma yapıyolar lavma yapmadan çıkartmıyolar hastaneden ama gaz hemen çıkıyor ☺️