Redpepper Jiletle valla ağdanın acısına katlanılmaz yani bence değmiyor, ağdanın azalttığı falan da yok ayrıca daha yumuşak çıkarıyor sadece. Yaşasın jilet venüs
NESLIHAN_ Glbnpk bende en son şubat ayında yaptırdım daha yenice çıkmaya başladı da merak ettim hemen çıkıyor mu diye teşekkürler 🙃
emiras59 2minikannesi bu weetin sensitive touch traş makinası var bende de aynı işi görür mü acaba beni çok uğraştırıyor kökünden almıyor diye jilete döndüm yine ama başlasam mı ona tekrar
2minikannesi emiras59 onu hiç duymadım malesef ben Trendyol dan 80 yada 90tlye almıştım ama gerçekten çok memnunum jilet gibi alıyor nerdeyse ve ciddi derecede tüyleri azalttı bende
Egeasigi Aysegulboga ben kendim ağda yapıyordum taki 6.ayımda göbeğimden göremez oldum 3 gün önce dayanamadım belli bir süre sonra terleme de yapıyor afedersiniz havalar da sıcak .randevu alıp ağdaya gittim şükür bir sıkıntı olmadı tertemiz oldu .kuaförüm 7.aydan sonra doktor izni istiyorum ağda yapmak için dedi .ister istemez kendini kasıyorsun sorumluluk alamam dedi .doktorum izin verdiği müddetçe giderim ağdaya
Miniikanne Aysegulboga ay yok yapılmıyo ya ben nı defa deneyeyım dedım cocugada kendımede buyuk ezıyet ettım bı dahada yapmadım 😂