Aysem3338 YuvarlanamayanPandaa ben daha düne kadar Huma hastanesine gidiyordum ersad beye hiç memnun kalmadım ne hastaneden ne doktordan tavsiye etmiyorum hiç öbür doktorları bilemem
YuvarlanamayanPandaa Prensannesii38 nasıl ilgili bir dr mi peki ayrıntılı herşeyi anlatıyormu bayanlar drlar biraz daha tahamülsüz oluyor ya öylemi yoksa çok açık ilgilimi
Prensannesii38 YuvarlanamayanPandaa iyi diyende var kotu diyende var canım ben sehır dısından geldım 4 seferdir kontrole gidiyorum memnun kaldım herseyı soledı yani ilgilendi de Bi arkdas burdan dogum yapmıstı memnun kalmıs ınsallah iyidir benim dogum yaklastı tecrubemı paylasırım dogunca 36+5 haftalık gebeyım ınsallah kotu deneyim yasamam
YuvarlanamayanPandaa Prensannesii38 hayırla kurtulursun inşallah kuzum bilmiyorum bayan dr lar biraz daha anlayışsız oluyor kaç bayana. Gittiysem hep sert ve bizde hamile kaldık ne var gibisinden her hamilelik bir değil ama pazartesi hümaya başlayacagom arada kaldım dinçer beyide çok fazla öneren var
Prensannesii38 YuvarlanamayanPandaa evet canım ben biraz erkek doktordan cekınıyorum yoksa cahit beye giderdim sanırım onuda baya ovrn var annemin ameliyatını yaptı ve ablamda sezeryan olmustu oda memnun kalmıstı dıncer beyinde ovuyorlar ama
YuvarlanamayanPandaa Aysem3338 ben normalde medical palaceye gidiyordum ama dr ilgisizleşmeye başlayınca odada 10 dakıka duruyordum en fazla öylede olunca biraktım devlete geçtim geride hümada dincer beyi çok önerdiler gideyim bi dedim fiyat açısındanda uygun geldi
YuvarlanamayanPandaa Prensannesii38 evet cahit beyide duymustum ben sezeryan olacagım için alttan muayne olmayınca sorun olmuyor pek kuzum bilmiyorum
Prensannesii38 YuvarlanamayanPandaa tabıkı canım normalde olsa saglık ıcın cok onemlı degil ben aşamadım o durumu yoksa ne sankı gidilir 🤦♀️
YuvarlanamayanPandaa Prensannesii38 ilk oğlumda çok sorunum vardi ger doktor baktıgı için aştim biraz 😂😂