emiras59 belisslinaa hametan bebek cildine uygun mu bilmiyorum ikisi de değil mustela vitamin barrier 1-2-3
emiras59 Burcu_NFUE sudocrem içerik olarak temiz değil diye duymuştum ciddi pişiklerde kullanılıyormuş sadece
emiras59 Haticesari35 ben işe yaramıyor demiyorum hanımefendi iyice okursanız?? Ciddi pişiklerde kullanılıyor ama içeriği temiz değil diyorum ikisi farklı şeyler
BegumIscanTunc belisslinaa mustela ve sudocrem çok öneriliyor ben her ikisinide aldım Trendyolda indirimdeydi
Wishuponastar emiras59 içeriğindeki temiz olmayan içerik ne acaba diye merak ettim, benzyl alcohol mü?
Haticesari35 emiras59 bende diyprum ki sadece ciddi pişiklerde tedavi sağlamıyor masaj yağı gibi düşünün sürekli sürüldüğünde aşırı yumuşak ve kızarık dahi olsa geçirebiliyor tabi sizin görüşünüz
DefneRana belisslinaa kesinlikle hametan mavi olan ciddi pişikler için sarı olan pişik önleyicidir. Sarıyı kullanmıyorm sürekli ama pişik olursa maviden bir sürüyorum bidaha ki bez açmama hiçbir şey kalmamış üstelik içeriği temiz herhangibir zararı yok
Ftmagull belisslinaa bepanthol aldım doktor yengeme hametan ve bepanthol aynı demiş bende bugün hametan da aldım dursun evde diye