Merve3460 Bugun itibariyle 36 haftalık olduk çok şükür arada yalancı sancılar oluyor bende kızlar sizde nedir durumlar
Eceee7 Merve3460 36+1 de dogum yaptim bebeğim kuvezde 5.gunu 3 4 gun öncesi regl agrilari iğne batar gibi ağrılarım vardi bi anda suyum geldi her an olacakmış gibi hazır olun minik kizim için dua edin lutfen🙏
Prensannesii38 Merve3460 36+5 olduk ne zaman gelıcek bekliyoruz prensesımızı asırı sekılde baskı hissediyorum zor yuruyorum bakalım
34_21_23 Merve3460 37+0 olduk bi kaç gündür günde bi iki defa adet sancısı çekiyorum acaba doğuma mı hazırlanıyoruz 😀
Halaloy7 Merve3460 Yürüyüş, squat yapmaya başladım 1 haftadır. Göbeğim aşağıya indi baskı yapıyor iyice, uykusuzluk, halsizlik ve belden bacaklara, kasıklara vuran ağrılarrr hepsine hoşgeldin dedim 😂 35+6 doğmasını dört gözle bekliyorum vallahi çok zor 😂
Denizss Bayağı ağırlaştım🙄Sancılar 10 gündür var ve tuvaletten çıkamıyorum artık😂Zor geçiyor gerçekten
Merve3460 Eceee7 rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin ins canm neden küveze kondu ki kaç kilo doğdu bide normal mi yaptınız nasıl bir süreç di
momkubra Eceee7 Biran önce çıkar inşallah sağlıklı bir şekilde.Neden küvezde acaba bende34+4deyim bebeğim çok aşağıda ve açılmam var biraz korkuyorum
Merve3460 Prensannesii38 aynen arada bende de oluyor ama benm sağ tarafıma çok oluo baskı 2 gün bacak ağrısı çektim resmen sürüdüm ayağımı kaldıramadm
Eceee7 Merve3460 sezeryan 2560 gr dogdu normal de yarına dogum için gun vermisti doktor ptesi kontrol vardi 2681 gr di ultrason da eve geldim 2 saat sonra suyum geldi 2 saat içinde hersey oldu ben anlayana kadar doğumdan çıkmıştım dogum korkusu bile yaşayamadım. O kadar hızlı bi dogum oldu ki şokunu 2 gunde atlattim
Merve3460 Eceee7 bu ara bu sorunu çok duyuyorm ya sezeryan mı oldunuz çünkü genelde sezeryan bebeklerde bu sorunu duydm
Merve3460 Eceee7 benm de bugün kasılmam çok oldu wc ye gittim akıntı vardı günlük pedim tamamen ıslanms hatta çamaşırım da ıslaktı biraz anlamdm