Teacher-mom Forumda kaldığım sürede en az yüz tane reklam çıkıyor buna bir çare bulunursa sevinirim zira giresin gelmiyor ayrıca çok uzun sürüyor reklamlar sadece bundan müzdarip olan ben değilim heralde 🙄
Feyzablbl Teacher-mom reklâm error bıktırdı gerçekten. 1 saniyeye 2 reklam sokma yeteneğine sahip bir forum haline geldi iyice …
minikmucizelerimmm Teacher-mom masallah diyeyim de ben sadece ilk girdimde reklam veriyor ondan sonra hiç reklam yok🙊
Feyza-nur Teacher-mom Canımız annemiz Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 23: 26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.🌸
Caglabade Teacher-mom evet bizde bıktık artık hatta silmeyi düşünüyorum bu şekilde devam ederse sonuçta bunun gibi bir çok app var yani iyice youtube döndü ya zırt pırt reklam gerçekten midem bulandı artık bilgilerde birbirine çok benziyor birde bu saçma reklamlar hiç çekilmiyor @HappyMom
Teacher-mom Asyaayaz1 error de var aynen ama reklam reklam üstüne yani bir şeyi okuyorum araya reklam giriyor bekle bir de saniyelerinin dolmasını 🙄
Mom2525 Teacher-mom reklam yine geçiyorsa tam böyle post okurken opps bir şeyler ters gitti diyip bağlantı gidiyor post kaçıyor sayfa kapanıyor deli ediyor
Teacher-mom Feyza-nur yok inanın gireli 3 dakika oluyor 4 reklam çıktı ve 15 saniye sürüyor bu normal değil bence