Ceylanergen Merhabalar , 28+5 haftalık gebeyim geçen hafta doktora gittiğim de bebeğin kafası yukarıda ayakları aşağı da dedi , bebek bu durum da ters oluyor değil mi sonradan döner mi böyle olan var mı ???
annelinkoo Ceylanergen canım şu an erken zaten benim 32. Haftada gittiğimde baş aşağı dönmüş olduğu söylenmişti dert etme onu son hafta bile dönebilir..
endobeybi Ceylanergen daha zamanınız var döner. Dönmesi için egzersizler de var daha önce paylaştım. Sizi oraya etiketliyorum yapmak isterseniz. Ben 35.haftada zorla döndürdüm 🤡
dlnyny Ceylanergen 26.haftamda ters yani makat gelişliydi 30.haftamızda baş aşağı dönmüş,yani daha erken döner
Gzde2410 Canım benımkınede ters dedı 26 haftada gıttım su an 28 daha gıtmedım doktor ters gelıyo bu zamana kadar donmelıydı dedı benım moralim bı bozuldu sonra burdan hep okudum sonradan dönen daha erken olan o kadar kışı vardı kı Allah’ın ıznı ıle dönerler ınsallah
mirac_le Gzde2410 Aynen canim bende 31 haftalık hamileyim ve doktor dönmeliydi şimdiye kadar dedi. Çok canim sıkıldı. Sezeryan olacakmışım 35e kadar dönmezse. Ama buradan okuyorum çoğunluk döndüğünü söylüyor.
endobeybi Gzde2410 mirac_le doktorlarınız böyle diyorsa işinizi şansa bırakmayın derim sezaryen için yer arıyorlar zaten bazen 🙃 arkadaşları etiketledim sizi de etiketliyorum döndürme egzersizleri postuma. Denemek isterseniz
Esma07 21 haftalığım ama benimki şimdiden döndü sanırım erkenmiş, benim gibi olan var mı? Doktorum progestana başlattı ve sürekli dinlenmemi istiyor😔
kubraannecikk1 Ceylanergen bende bu gün gittim 28 haftadayım aynısı bende de var doktorum endişe etme dedi bazı bebekler doğumdan 1 hafta önce bile dönebiliyormuş sıkıntı etme canım