Cigdem_42 Kizlar ben 15 haftalik hamileyim grip oldum 3 gündür agir geçiyor grip olupta gecirenler varsa yardimci olabilirlermi
hellobaby0 Cigdem_42 bol ılık limonlu su için Limon yiyin C vitamini alın ılık duş bol bol dinlenme sarımsaklı tarhana çorbası tavuklu şehriye çorbası için rabbim şifa versin inşallah 🥰
Bezelye_2 Cigdem_42 bnde hamileliğimin ilk haftası yaşadım rest yaptırmadım evde kendime baktım kelle paça çorbası tükettim bol bol sarımsak yuttum c vit. Doğal şekilde ev yapımı sirke den çok az miktar suyla karıştırıp içtim. Toparlmam 1 haftayı bulmadı şükür. Fazla kimyasal almadan doğal yollardan beslenmeye uğraşıyorum. RABBİM acil şifa versin sıkıntı yaşamadan ikiniz içinde inşallah
nur29 Cigdem_42 geçmiş olsun öncelikle bir çay bardağı ya da su bardağı şeklinde yaklaşık yarısına kadar limon suyu üzerini sıcak suyla doldur ve içine limon dilimi parçaları koyup iç sonunda kalan parçaları ye çok faydası oluyo ben iki günde iyileştim
Rukiye01 Hamile olduğumu ögrendim 6+1 günlük sonra aşırı bir grip oldum üşüme boğaz ağrısı çok korktum covid oldum diye. Yattım çorba limon ve ballı ıhlamur çok şükür geçti. Geçmiş olsun sizede inşallah biran önce atlatırsınız.