Glstnbyl63 Kızlar 7 haftalık hamileyim bugün doktor kontrolüne gittim bebeğin kesesinin Yanında kanama var dedi hiç başına gelen oldu mu lütfen cevap verin ? 😞
Morvy Glstnbyl63 aynı şey benimde başıma geldi 2 kutu progestan fitil olarak kullandım bidahaki kontrolümde geçmişti
Gokcecelik Glstnbyl63 evet bende yaşadım iğne yapıldı progestan kullandım dinlenmelisin bol bol dedi sonra çok şükür geçti
Busra5757 Glstnbyl63 benimde aynı şey 7 haftamda oldu doktor bebeğin kesesi yırtılmış dedi progestan kullandım geçti şimdi 8 ayımdayım çok şükür sağlıklı
Glstnbyl63 Haticesari35 evet düşük tehlikem var canım doktor kalmayabilir dedi benim rahimdede sorun var ameliyat oldum 😞
multefit Glstnbyl63 bende yaşadım 5. Aya kadar progestan kullandim ve hic bir sey yapmadan sadece dinlendim 🙏🏻 Rabbim hayırlısıyla size bağislasin dinlenin
Kardelenn24 Bende yaşadım canım, hatta benim direkt kanamalı olmuştu. Bol bol dinlendim hiç kalkmadım, progestan fitil kullandım bir hafta sonraki kontrolde geçmişti. Kafana takma. Stres yapma geçer inşallah
nazliyasa Glstnbyl63 benimde vardı korkma canım kayboluyor sonradan birdahaki kontrolde seninde gözükmez
lavininannesii Glstnbyl63 öncelikle asla kötü düşünmeyin ve stres yapmayın lütfen🙏🏻Ben de aynı şeyi yaşadım ve diğer arkadaşlar gibi progestan kullandım şimdi 21 haftalığız çok şükür bi problem yok🥰ağır kaldırmayın fazla ayakta kalmayın geçicektir inşallah geçmiş olsun 🙏🏻
Mila_su Glstnbyl63 9+4 haftalıktım hiç bişeyim yok iken birden bire kanmam oldu öyle hafif değil çeşmeden akar gibi aktı doktora gitim bana dedi kesenin etrafında kanaman olmuş kesen temiz dedi bol bol dinlendim progestan kullandım bide düşük önleyici inne vuruldum haftada bir kanamam 10 dk sürdü sadece şimdi 31+3 haftalığız içini ferah tut 🙏🏻🤗😇
Zuleyha16 Glstnbyl63 aynı şey bendede olmuştu iğne+progestan kullandım ve sürekli uzandım kendimi yormadım ağır kaldırma zatn kendiliğinden kan dağılıyor ve şuan 39+1 oldum içini ferah tut