Haticesari35 Rabia424 canım ben bugun aldım aşırı yumusucık büyük yanında 4 tane agız mendiliyle birlikte onlarda müslin çok güzel tavsiye ederim
Esra-07 Rabia424 bende Civil den aldım 80×80 yeri falan çok güzel 30 TL ye almıştım renkleri modelleri çok tatlı
Rabia424 Haticesari35 çift katlı olanlardan istiyorum , hastane çıkışını onlu almayı düşünmüyorum yaz bebeği diye , böyle ince müslin bez yeter diye düşündüm
fethiyeli48-48 Safisss ay o sayfayı gördüm gerçekten güzel mi ve bu 4 katlı olanları filan nasıl acaba
Aylinsemih Rabia424 ben kumaş pazarından alicam metresi 20 tl dediler hatta ben kumascilarda böyle biseyin olduğundan haberim yoktur tesadüfen gordum aldığım battaniye kumaşının kenarına biye geçerim çok güzel durur diye dusunuyorum
Ahsen007 toms elia diye bi markanın aldım yeri çok çok güzel hepsiburadada indirimdeydi çok uyguna düşüyor takıp edın
Littlespy Rabia424 daha bugün LC Waikiki den aldım, 90×100 sanırım ölçüleri ve 26 TL. Hem de yumuşacık 🤩
Feyzablbl Rabia424 Ben dolaptan livagohome satıcısından 2 tanesini kargo dahil 53 tl ye almıştım. Ürünleri de begendim
gulin-35 Rabia424 a101 den aldıgım yıkayınca uzadı 😀soktan almıstım bı tane o ıyı cekmedı salmadı bırde ınstagramdan bebeantalya sayfasından uc tanesını 50 tl aldım onlar cok ıyı cıktı
Duran2021 gulin-35 Bebeantalyayı ben de keşfettim ama güvenilir mi malum öyle sayfalardan dolandırılan çOk oluyor ürünleriniz gelmiş sanırım başka şeyler de aldınız mı ?
Asyadilan1 Rabia424 nevresim takımı satan yerlerden almıştım kızıma büyüklüğü gğzel. Şimdi yine o şekilde alıcam
Haticesari35 Rabia424 120×120 çokgüzel ve büyük tavsiye ederim diğerleri küçücük kundaklıyamazsın bile
nikoland İnstagramda bi butikten almıştım ama geçen enminönüne gittik müslin kumaşların metresi 20₺di ve çok güzel desenler vardı keşke kumaş kestirip kenarlarını diktirseydim dedim