YusufZeynep Merhabalar. 11 haftalık gebeyim. Bağdaş kurarak oturmak faydalı diye birşeyler araştırdım. Son haftalarda çok iyi geldiğini ve doğumu kolaylaştırdığını duydum. Benim sorum gebeliğin ilk başlarında faydalı mı? Acaba doktorunuza hiç sordunuz mu?
Beyzan YusufZeynep eğer her zaman bağdaş kurarak yemek yiyorsanız oturuyorsanız sıkıntı olmaz ama daha önce alışkın olmadan erken haftalarda özellikle bağdaş kurmak zararlı olabilir. Ama ben gebeliğimi öğrendiğim günden beri yer soffasi kullanıyorum öyle denk geldi. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadık
Miskokulum35 YusufZeynep normal doğum yapan kuzenimde bana önermişti bağdaş kurup otur doğum için faydalı demişti
Beyzan YusufZeynep ben 33 haftalıgim dediğim gibi evde de yemeği yer sofrasında yiyorduk mutfak soguk diye. Sonra haftam ilerledikçe havalar ısındı ama bu sefer de ben özellikle istedim yerde belki kaslar kuvvetlenirse kesi yırtık az olur diye
YusufZeynep 34_21_23 Biz daha başlarda olunca ve de ilk gebelik olunca diken gibi battığını falan bilemiyoruz. 🤭
34_21_23 YusufZeynep ay olmasında zaten valla yer sofrasını seven biri olarak yerde oturmak bi eziyete dönüştü 😅
Kuzusununannesi Beyzan evet doğru düşünmüşsünüz son haftalarda o bölgeyi açan hareketler doğumu kolaylaştırıyor