Kızlar daha önce 2 düşüğüm var 2 kere kürtaj oldum bitanesinde parça kaldığı için 3. Yü oldum🤦🏻♀️Dua etmekten hiç vazgeçmedim Rabbim kapında bekliyorum dedim hep😭 Şimdi 14+5 günlük hamileyim iğneler serumlar kan sulandırıcılar ilaçlarla bu günleri gördüm.5. Haftada yoğun bir kanama yaşadım yine düşük yaptım sandım ama sandığım gibi olmadı kese dışında kanama alanı varmış bebeğime bişey olmadı🙏🏻Kanama alanım 12. Haftaya kadar sürdü 2 ay yattım.12. Haftada kahverengi leke akıntım oldu koşarak dr gttm ultrasonda her şey yolundaydı kanama alanım durmuş hatta.Dr artık akıntıyla lekeyle bişey olmaz korkma şiddetli ağrı ve kanama olursa kork dedi.2 haftada bir dr gidiyorum yine kahverengi akıntım oldu 4 5 kere kendimi zor sakinleştirdm panik atak gbiyim doktorada gtmeye utanıyorum artk evhamlı gbi bu sefer tutucam kendimi dedim randevu pazartesi günler çok zor geçiyo.Bu arada dna test sonucumuz normal çıktı bebek sağlıklıymış ama şu kahverengi akıntı lekeler beni mahvediyor kanama alanından kalan eski kan mı bilmiyorum inşallah pazartesi herşey yolundadır bebeğime bişey olmamıştır:( Pazartesi bebeğimin iyi olduğunu duyduktan sonra kendime yeni ve pozitif bir sayfa açıcam artk kahverengi akıntıda gelse takmıcam endişelerim ve korkularımla onu üzdüysem 15. Haftadan itibaren telafi edebilirim inşallah🙏🏻 Artık pozitif olmayı deneyeceğim)