KucukAnne538 İzmir buca Tınaztepe hastanesi 2li ve 4lu tarama testi fiyatı nedir acaba bilgisi olan var mı? Bilenler Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻🤍
MerveSglk95 KucukAnne538 egepol Cemil kaymaz doktorum kan testi için 50 lira verdim o kadar ikili için bide ayriyetten paramı verilir canim
Halis-1 Ben yaptirdim toplu tahlille birlikte 410 tl ödemiştim kan idrar vs istemisti doktorum . Hamgi doktora gidiyorsunuz
KucukAnne538 Halis-1 Fatma hanıma gidiyorum, 2li test için mi 410 TL ödediniz? Muayene ücreti de dahil miydi☺️
Halis-1 KucukAnne538 muayene ucreti suan 215 tl oldu yani ben yaptirdigim zaman 150 tl idi simdi yukselmistir .
Halis-1 KucukAnne538 dahildi evet ama her doktorun bir olmuyor diye dusunuyorum belki senden okadar tahlil istemez 🙂
KucukAnne538 Halis-1 Valla hazırlıklı gideyim diye sordum sonra fiyatı duyunca kalbime falan inmesin dedim 😂😂❤️ teşekkür ederim bu arada 4lüyü yani detaylıyı ne kadara yaptirdiniz acaba🤭☺️
Halis-1 KucukAnne538 rica ederim yardimci olabildiysem ne mutlu bana 😇 ben 4 lu zamani rizedeydim orda yaptirmistim burdaki fiyatlari bilmiyorum malesef
KucukAnne538 MerveSglk95 Yok yani sorduğum yanında yapılan testlere veriyoruz ya muayene ücreti dahil toplam ne kadardır kafamda bir fiyat olsun diye sordum