Umudumbitmedi Selam kızlar nasıl gidiyor şikayetleriniz ne durumda hani 12 den sonra azalıyordu🙈 bende arada mide yanması kabızlık gaz sancıları var sizde bittimi.Birde bebek hareketi hisseden var mı kaçıncı gebeliğiniz.Son sorum akıntılarınız var mı ne renk💞
Mavi34 Umudumbitmedi selam 14+1 göğüs hassasiyetim devam kasik ve bel agrım var. Bulantim.2 haftadır inanılmaz arttı. Ilk zamanlara göre daha enerjik hissediyorum. Gece uykularım çok bölük pörçük oluyor. Son birkaç gündür enfeksiyon mu oldu anlamadım alt karin bölgem.kasiklarim.cok ağrıyor biraz yanma var ve beyaz akıntı başladı. Bu arada cinsiyetimizi de öğrendik 💙 ikinci gebelik ama ilki 10.haftada kalbi durmuştu. Hareket hissetmedim ama 2 kez balonduk gibi minik birşey hissettim.bilemem bebektenmi
Nurklc38 Umudumbitmedi 11 hafta 2 gün akıntım yoğun beyaz renkte mide bulantılarım felan yok arada bi karın ağrılarım bel agrılarım oluyor
2inciannelik Umudumbitmedi 14+1 iz cinsiyeti gitsem öğrenir miyim acaba ??? Var mı bu haftalarda öğrenen
duygu0693 Biz 13+1′iz 🙈 mide yanması var 1 haftadir hergün 2 adet kayısı yiyorum kabızlık yaşamadım çok şükür 🙏 ve akıntım koru sarı renkte doktoruma sordum gayet normal dedi burda bazen görüyorum enfeksiyon falan deniyor ama bilemiyorum ☺️
Umudumbitmedi duygu0693 teşekkürler canım ya benimde sarı yeşil gbi akıntım idrar tahlilindede enfeksiyon çıkmadı bende doktora söyledm oda bişe demedi normal dedi bilmiyorum artık hamilelikten öncede vardı hala var🤷🏻♀️
Umudumbitmedi Mavi34 teşekkürler canım bizde 14+5 olduk cinsiyetimizide öğrendk🎀 ya o kasık ağrıları bendede çok oldu sanki ilk haftalar gibi dün ve bugün azaldı normal demek ki🤷🏻♀️ Bulantı yanma bel ağrısı bendede az az var 16 dan snra rahat edersnz diyorlar bakalım🙈
a_burcu_bur Umudumbitmedi 17+5im bulantı hariç, bel ağrısı ve hafif mide yanması hala var. Bende çok şükğr hiç bulantı olamdı 🙏🏻🧿
Busra_gunyuzlu @Zeynep9120 aynıyız sızınle 🤲🏼🥰🙏 tam nasıl bı histi be olarak hıssettınız tekme olarak suan erken olmalı ama bende hıssetmek ıstıyorummm 🤲🏼😒🥰🙏🙏
Zeynep9120 Busra_gunyuzlu tam bebeğin bulundugu yerde tatlı yemiştim 10 dak sonrası bi kıpırdama sanki icerde balık oynar gibiydi 😍
Zeynep9120 Busra_gunyuzlu galiba ediyor ama ne zaman ultrasona girsem uyuyor zor hareket ettiriyoruz hep öyle olur zaten 😊😊
muges44 14+4, cinsiyeti henüz öğrenemedim🙂 Çok bi şikâyetim yok klasik bel ağrıları, hee bide sağ kasığım fena batmakta nedendir bilmem🥰
Busra_gunyuzlu @muges44 Aynısı bende de var bence kötü bısey degıldır dıye umuyorum yanı bebek büyüdükçe kasılma gerılme batma bende de oluyor ve bel agrım var kuyruk sokumuma doğru 🙄🥰🙏
muges44 Busra_gunyuzlu Yaaaa kuyruk sokumu🤦🏻♀️benim en başından beri oda batıyo😂 oturduğum yerden kalkarken hele..Çok önemsememeye çalışıyorum üzerine gidiyorum biraz ama bazen fena oluyo tabii🥰