kuzucumoglum marbling10 dgrudur insan bebisi görmeye gittiğinde o an heyecanla soramiyor hatta bazen hastanede konusulani ordan ciktiktan sonra unutuyorum ☺️🥰
imimim marbling10 bende kendim vuruyorum göbekten yaklaşık 60 tane vuruldum ama biraz morarma basladi kola gecicem bu gidisle
kuzucumoglum Nilasyamom hayırlısı olsun inşallah hepimiz için tşk ederim bilgileriniz için aydınlatıldım❤️
Kiscimn Haticesari35 bende aynî şey, gonadropin,gonapeptil, çatlama iğnesi,progestan ve oksapar 🤣 hepsini vurdum
Kiscimn marbling10 ben 2 ay oldu hergün kendime yapiyorum, aslında daha kolay, eşim korkuyor 🤣 çok şukur dün benim son gunü oldu,ama daha progestan iğne var 😅
Adaa8905 marbling10 ben kendim yapıyorum 15. İğnemi yaptım alıştım agrimiyor yumuşak yerleri buluyorum 😂
Tugcetatli marbling10 oyle guzelim de her daim bulumazsan yaninda muhtaclik anlaminda soylemedim yanlis olmasin😌
marbling10 Tugcetatli yanımda canım hatta fazlaca yanımda🤭😂 aynı anda eve girip aynı anda çıkıyoruz 😂😂
Esss58 marbling10 ayyyyyyni şeyleri yaşadım eşim yapıyordu iğneyi acilde doktor göstermişti eşime ona göre yapıyordu çok korkardım tam iğneyi yaklaştırırdi bı saniye dur yok hazır değilim falan eşimi çok uğraştırırdm şuan kendim yapıyorum sende yaparsın canım inşallah ben yaptıysam sen de yaparsın emin ol 🥰😍
LimonCocuk 🍋Hepimize şifalar olsun.. bu ilaçları bulandan Allah razı olsun.. ben de 280 ilk hamileligimde, 4 aydır da bu hamileligimde göbekten kendim yapıyorum.. zor ama sonucu güzel olur inşallah.. tek sorunum enjektörün değişmesi, eskisi daha iyiydi..
Aleynanin_annesi34 marbling10 benim de eşim vuruyor ben asla vurmam o kadar soğuk kanlı değilim birde başlarsa çok ağladım her iğne vuruşundan ama alıştım😊
kuzucumoglum Masli karindan nasıl yapıldığını görmedim bir dahaki sefere onuda öğrenir o şekilde yaptırırım hangisi daha iyi olursa ben kendim yapamiyorum çünkü