Alara005 Kizlar 38 haftadayim belim.agrimaya başladı 2 gündür çokta yoruldum corona belirtisidir bel agrisi var mi
Murvetdundar Alara005 bende 22 haftadayim sirtim kollarim belim bacaklarim cok agriyodu inanilmaz halsizlik nasladi aniden aksam ustu oldu soda ictim hafifledi bende korkmaya basladim
Zehra-33- Alara005 bence doğumunuz yakın olduğundandır başka bir korona belirtisi var mı bende yeni atlattım.
Asyaayaz1 Doğum zamanınızda gelmiş genelde bel ağrılarınız bu sebepten olur covitten şüpheleniyorsanız bir test yaptırın
Zehra-33- Alara005 benim ağır bi halsizlik ile başladı yani kendini hissetmiyorsun bel bacak özellikle bacaklarım cansızlaştı resmen ayakta duramıyordum sonra da boğazımda Acı başladı yani bunlar ilk belirtiler sonrasında faciaydı zaten.
Alara005 Zehra-33- ayaklar ağrıyor ama hep şişler ben doğumum yaklaştığı için düşünüyorum ama bilemedim
Zehra-33- Alara005 bencede korona değildir ailenizde geçiren biri varmı temaslı olduğunuz biri bende baş ağrısı da oluyordu kramp şeklinde