Betfer demetakk geçen stres üzüntü yapıp gece 2ye kadar durdum ve sonra kan gördüm 1gün yatış gördüm bu korku bana ömür boyu yetti
biranneikikedi demetakk çok stresli bi hamilelik geçirdim bence bebeğe göre değişiyor bazı bebekler doğuştan zor veya mutlu olabiliyor
bitanembugram demetakk stresli üzüntülü gün gecirirsem hareketleri azalıyor ağrım artıyor elimden geldiğince bişeyi takmamaya çalışıyorum ama insanoğluyuz bı TV de ki habere bile uzulebiliyoruz yorgunken de aynısı oluyor resmen çocuk hissediyor dinlenene kadar da hareket etmiyor
Mom789 Geçtiğimiz 2ay xok stresli ve ağlayarak gecti ve hiçbir ultrasonda bebek yüzünü göstermedi elleri hep yüzündeydi doktor bile küs bu sanki demisti
Mutluolmaliyim Bende ya çok stresli geçiriyorum hep bı korku hep bı endişeler beni yiyip bitiriyor 48 kiloya düşmüşüm şimdide bebek sağliksizsa naparim kafasıyla hepten stresliyim sonuç bebeğin plesantasi çok öndeymiş kanaman olabilir dedi doktorum bu da ayrı bi stres oldu bana rabbim hepimize sağlıklı günler nasip etsin inşallah
biranneikikedi Mutluolmaliyim bence bende olmadı her bebek kadar ağlıyor ihtiyaçları giderildiği zaman mutlu gülücük atıyor. Ama asla yanına sinirli gitmiyorum. Doğumdan sonra daha çok dikkat ettim
demetakk İnternette neler okudum,kolik bebek olur ilerde ergenlikte şizofren olabilir falan diye neler neler okudum ,okudukça iyice stres oldum
Nurunannesiii12 demetakk güzel şeyler oku.sitees e sebep neyse uzak durmaya çalış. Hayat zor olabilir fakat evladını düşün dua et temiz hava al iyi gelecek şeyler yap iyi şeyler oku düşün ki bebegi ne güzel yansisin. Hayatında zor olan neyse sitres e sebeep olan hormezden gelmeye bak.esinle konuş evladını o da düşünür neden düşünmesin birbirinizi kırmayın üzmeyin sitres olmayın dilerim.sitressiz geçer sizin de. Saglik anne karnından başlıyor beden ve ruh sağlığı.dilerim atkatirsinzi sitres li üzüntülü geçmez gebeliginiz
Feyekun Bu gebeliğim çok stresli geçiyor bir türlü anlayamadım en ufak şeye kızıp sinirleniyorum elimde değil pandeminin de çok etkisi var sanırım