Biranne2meyve Rabisasell bura fena valla belli olmuyor ne olduğu neyseki temmuzda yokum taşınıyorum 😄
Gunes_84 Rabisasell yüz üstü yatmayı özledim. Ya sağıma ya da soluma yatıyorum en çok soluma yatıyorum. Ama sabah kalktığımda kalçam çok ağrıyor
Elfsndkl MineLule evet canım ben düz yattığımda bendede oluyodu bide ellerimin üstüne yatmıyorum yapıncada oluyo
Alize1 Rabisasell malesef bende de öyle 26. Haftadayım boyun duzlesmem çok ilerlediği için sol kolumun üzerine yatınca kan dolaşımı olmuyor çok ağrı yapıyor sola yatamıyorum hep saga yatmaktan da kollarım uyuşuyor
Ozge890 Rabisasell yatamıyoruz ki yatakta can cekisiyoruz uyumak için çok zor ben kocami bazen yastık diye kullanıyorum😁😁
Aysenurctn32 Rabisasell Bende bacaklarımın ve kalçamın ağrısıyla uyanıyorum gece. Diğer tarafıma dönüyorum mecburen ama bir süre sonra da onun ağrısına uyanıyorum tekrar yer değiştiriyorum.
Rabisasell Aysenurctn32 benim kalçam ve kolum çıkmış gibi oluyor ve sabah kalktığımda da sürüyor ağrısı sizinde öyle mi
Aysenurctn32 Rabisasell Evet gündüzleri de ağrım oluyor bazen özellikle sağ bacağım kilitleniyor. Zorlasam kırılacak sanıyorum. Geceleri de bacağımın kilitlendiği oluyor. Ki daha 4 aylığım ileriki aylarda nasıl uyurum bilmiyorum gözüm çok korkuyor.