brsnertrk selam kızlar👋🏻 mayıs ayının başında başlık açmıştım. regl oldum bu akşam malesef 39. günümde🥲kimler adet oldu, kimler bekliyor, neler yapıyorsunuz veya yapacaksınız?
Betfer brsnertrk stres yapma ve adet başlangıcından 10 gün sonra 2 gün aralıklarla 6 gün yapın olur inşallah
Meryemce92 brsnertrk Bu ay ikinci denemem beklemedeyim. Adetime 13 gün var. Rabbim isteyene nasip etsin inşallah ☺️🙏
2-prensesannesiii brsnertrk Hiç üzülme rabbimmol der olur dua et. Bak ben Şubat ayında 21 haftalıkken bebeğimi kaybettim Haziran’da doğumum olacaktı ama şuan 5 haftalık hamileyim . Hayatin neler getireceği belli olmaz bol dua💜
brsnertrk Betfer bu ay aşılama düşünüyorum aslında pcos var bende. bir negatif aşılamam var. eşimin işlerinden dolayı belki bu ay gidemem ama gitsemde gitmesemde takviye kullanacağım bakalım pazartesi belli olur😂
-fabulousmom1 Serra5 benim de bu ay ikinci klomen ve iğne kullanışım. 30 u 14. Gün olacak hayırlısıyla varsa çıkar. 17sinde iğne yaptım. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize 🤲🏽😊
Serra5 Aslinur inşallah canım benim sürekli dua ediyorum çok az kaldı ayın sonuna hem korkuyorum hem heyecanlıyım bi yanım olursa olur diyor ama sabah gözümü açtıktan gece yatana kadar hep aynı şeyleri düşünüyorum 🥲 belirtilerin nelerdi canım iğne kullandın mı yoksa benim gibi sadece klomen mi ?
Aslinur Serra5 iğne kullanmadim sadece 5 gün gibder 1 kerenklomen kullandim. ben 3.haftamda öğrendim hamileliğimi çok kasik ve bel ağrım vardi şüphelendim adetime 8 gün kala ovülasyon testi yaptim yumurtlama gibi koyuydu acaba hamilemiyim dedim 6 gün kala normal gebelik testi yaptim hayalet çizgiyi gördüm 4 gün kala erken gebelik testiyle netleştirdim. hemen beta ma baktirdim ordada cıktı. 2 günde bir beta baktirdim 1 hafta son kan testimde beta ve ğrogestoron testini istedim dr gitmeden değerlerim normaldi 6 haftalık olucaz yarın. Darısı başınıza inşallah suan tek korkum kalp atısını duyarmıym duymazmıyım 2 kaybım var çünkü 🙏
Umutduru brsnertrk şubat vr mart ayinda doktor kontorlunde ilac ve catlatma ignesi kullandim olmadi nisan ayinda doktorum 1 ay dinlenme dedi ve inan biran once adet olayim da komtrole gideyim diye bekliyodum ve hamileyim 🙏🏻 herhangi bi sorunun yoksa tek sey stres 2.gebeligim ikisinde de takmadim ve hamile kaldim çok şükür
Minisomini Aslinur sağlıkla Kucağınıza alın inşaAllah. Progestan testini sağlık ocağı yapıyor mu acaba